Actualitat

Intercanvis

Reunió Informativa d'Intercanvis 2019-20

Els estudiants de la Facultat de Ciències interessats en participar en un programa d'intercanvi durant el curs 2019-20 esteu convidats a assistir a la reunió informativa sobre la convocatòria única el proper dilluns 22 d'octubre de 13 a 15 hores a l'aula C3B/004 de centre.

Llegir més

Premi Alinyà

Lliurat el premi Campus Muntanya d'Alinyà

Un treball de recerca sobre la interacció entre la gestió forestal i l’espècie gall fer (Tetrao urogallus), realitzat per dos alumnes de Ciències Ambientals de la UAB, ha estat el guardonat en aquesta segona edició. Llegir més

Els boscos que emmagatzemen més carboni també tenen més biodiversitat

Els boscos que emmagatzemen més carboni també tenen més biodiversitat

Un equip de recerca liderat pel CREAF amb participació de la UAB ha descobert que els boscos que emmagatzemen més carboni a Espanya són sovint els boscos on també resideix més diversitat d’espècies d’arbres i d’ocells forestals, i viceversa. L'estudi ha permès elaborar un mapa amb les zones de valors màxims d'aquestes dues propietats. Llegir més

istockphoto/richcarey

El canvi climàtic modifica la composició dels esculls

Els coralls devastats pel canvi climàtic són substituïts de forma natural per altres espècies com les gorgònies, menys eficients com a embornals del CO2 de l'atmosfera. Un estudi de l'ICTA-UAB analitza per primera vegada per què les gorgònies són més resistents que els corals als impactes humans i al canvi climàtic global. Llegir més

Agenda

09:00 h
Casa de Convalescència. Hospital de Sant Pau, c/ Sant Antoni Maria Claret 171, Barcelona. Casa de Convalescència. Hospital de Sant Pau, c/ Sant Antoni Maria Claret 171, Barcelona.

Veure tota l'agenda

Avisos

Modificació de matrícula

[10/10/2018] Les sol·licituds acceptades, l’alumne rebrà,  abans del dia 16 d’octubre, per correu electrònic el full de matrícula amb les modificacions realitzades.

Les  sol·licituds acceptades parcialment o bé denegades s’han de recollir a Gestió Acadèmica des del 17  al 22 d’octubre.

Sant Albert 2018 Acte de lliurament de Diplomes

[10/10/2018] Us informem que enguany l'acte de lliurament de diplomes i premis extraordinaris de la promoció 2017-2018 de les titulacions de la Facultat de Ciències tindrà lloc el divendres 30 de novembre a les 16 hores a l'Auditori de la Facultat de Filosofia i Lletres.

Més informació

Convocatòria extraordinària de Febrer

[10/10/2018] Sol·licitud de  convocatòria extraordinària de Febrer del 29 d’octubre al 4 de desembre de 2018.

Més informació

Veure més avisos
Image eleccions