Presentació


ExponaturaUAB 2019  

Enguany, un cop més, aprofitant el marc de la V Jornada de Recerca del BABVE, organitzem una nova edició del concurs de fotografia ExponaturaUAB 2019. El termini de presentació d'imatges està obert del 25 d'abril fins al 26 de maig (*). Les fotografies inscrites seran exposades al llarg del dimarts 4 de juny de 2019 a la Sala de Vidre de la Facultat de Biociències.

(*) PRORROGAT EL TERMINI D'INSCRIPCIÓ D'IMATGES FINS EL DIMARTS 28 DE MAIG, INCLÒS! 

El lliurament de premis a les tres millors fotografies es farà a la Sala de Graus de la Facultat de Biociències el mateix 4 de juny a les 17:30 h. Les bases de participació les podeu consultar en el següent enllaç. Per participar, heu d'enviar les vostres imatges per mitjà del següent formulari


Cartell d'ExponaturaUAB 2019

 


Els antecedents

L’inici d’aquesta mostra d’imatges sobre natura es remunta al període 1986-1989.
En aquells anys, un grup d’estudiants de doctorat, interessats per la fotografia de la natura, va engegar aquesta iniciativa, amb la col·laboració de la Facultat de Ciències, el Vicerectorat de Relacions Exteriors i de Campus.

Cartells de les primeres edicions de la concurs
Cartells publicitaris de les primeres convocatòries del concurs


Al llarg d’aquesta primera etapa,“ExponaturaUAB” va esdevenir una iniciativa dinamitzadora de la Facultat, fomentant la participació i la col·laboració dels membres de la nostra comunitat, des d’estudiants a professors, així com el personal d’administració i serveis. Aquestes quatre edicions inicials de la mostra van ser l’aparador d’un recull divers, notable i fins i tot sorprenent d’instantànies de la natura, apropant la ciència a la gent des d’una perspectiva més lúdica.
 Cartell d'ExponaturaUAB 2016

   
    
L'any 2016, gairebé 30 anys després de les primeres edicions,  des del Departament de Biologia Animal, Biologia Vegetal i Ecologia (BABVE) es va rescatar aquesta iniciativa, aconseguint, amb gairebé dues centes imatges presentades a concurs, un gran èxit de participació. Podeu veure la selecció d'obres premiades i accèsits aquí.


Cartell d'ExponaturaUAB 2017

    
A la següent edició, es van presentar fins a 226 fotografies noves de 118 participants. Podeu veure un recull de les imatges seleccionades i premiades pel jurat aquí.


Cartell d'ExponaturaUAB 2018
 

A l'edició de l'any passat es va assolir un rècord de participació, arribant als 120 inscrits i 228 imatges a concurs. Podeu veure un recull de les imatges seleccionades i premiades pel jurat aquí.


 

 

 

 

 

2021 Universitat Autònoma de Barcelona