Olimpíada de Geologia

Olimpiada de Geologia Gran

El divendres 26 de febrer, la Facultat de Ciències de la UAB acull la setena edició de l’Olimpíada Geològica, amb la participació de 60 estudiants. A la demarcació de Barcelona coincideix amb les proves a la Universitat de Barcelona i al campus de la UPC a Manresa, amb 203 participants en total procedents de 20 centres de secundària. A tot Catalunya hi participen 470 estudiants que també participen simultàniament a les proves de caire teòric i pràctic que també s'organitzen a Girona, Tarragona i Lleida.

Les proves teòriques comencen a les 10h, després d’una breu presentació de l’esdeveniment a la sala d’actes de la Facultat de Ciències. A les 11.30h comcencen les proves pràctiques i al llarg del mateix matí es proclamen els guanyadors i es fa el repartiment de premis.

Els estudiants demostren els seus coneixements de Geologia i els 5 millors de cada demarcació opten a competir a la fase estatal que se celebra a l'abril. Els quatre millors classificats de la fase estatal accedeixen a la fase internacional que es disputa a l’agost.

A qui s'adreça?
Als estudiants que cursin o hagin cursat assignatures en les quals la Geologia té un protagonisme especial: Ciències Naturals, Ciències de la Terra i del Medi Ambient, Geologia, Ciències del Món Contemporani, etc. Poden participar-hi alumnes de batxillerat matriculats durant el curs a qualsevol Centre de Catalunya.
* Amb caràcter excepcional –si són autoritzats per la direcció del seu Centre- poden participar alumnes de 2on cicle d’ESO.

Més informació>