Facultat de Filosofia i Lletres

Batxibac

Gener

Jornada que presenta les diferents vessants de la francofonia a la UAB i on s'organitzen també un seguit d'activitats lúdiques i divulgatives sobre llengua i cultura franceses.
 

Saber-ne més >

Geografia en Acció

Febrer

Jornada on es presenta la titulació de Geografia de la UAB i es mostra l'ampli ventall de temàtiques i aproximacions que es poden fer des d'aquesta disciplina.

Saber-ne més >

Olimpíada Clàssica

Abril

El Grau d'estudis Clàssics presenta l'Olimpíada Clàssica que té per objectiu fomentar l’estudi de les llengües i la cultura clàssiques entre els estudiants.

Saber-ne més >

Lliga debat

Febrer

La Lliga de debat  té per objectiu fomentar l’ús de la paraula entre els estudiants,  que hauran de defensar una posició sobre un tema d’actualitat.

Saber-ne més >

Setmana de la Recerca. Lletres

Maig

L’objectiu  és potenciar la divulgació i la visibilitat de les investigacions realitzades al si dels seus departaments  i posar de relleu la importància dels resultats obtinguts.


 

Saber-ne més >

Fira de Màsters de la Facultat de Filosofia i Lletres

Maig

La Facultat de Filosofia i Lletres organitza una fira per presentar l’oferta de màsters 2017-2018. Durant tota la setmana es programaran xerrades informatives a càrrec de les persones responsables dels Màsters on seran ateses les consultes dels estudiants interessats.

Saber-ne més >