Dissabtes de la Física

Dissabtes de la Física 2019-2020 (20a Edició)
De l'1 al 29 de febrer de 2020
La Física: Una Aventura Apassionant


Una part de les nostres vides està lligada amb la tecnologia derivada dels principis de la física. No serà hora, doncs, de conèixer aquests principis? "Els Dissabtes de la Física" volen ajudar a aquest objectiu amb una sèrie conferències que tracten de temes ben diferents. Aquest any, s’han programat un conjunt divers de xerrades sobre temes d’actualitat relacionats amb la Cosmologia i les Ciències de l’Espai, que completarem amb visites a diferents laboratoris de docència i de recerca de la UAB.

Totes les sessions seguiran la mateixa estructura: una benvinguda a les 9 h, l'inici de la conferència a les 10 h, una petita pausa i, per acabar, vídeos, demostracions i visites als laboratoris fins a les 13 h.


Dissabte 1 de febrer s'impartirà la primera conferència "Per què el canvi climàtic és una emergència" a càrrec Dr. Josep Enric Llebot. Professor del Departament de Física de la UAB.

Com també s’ha fet els últims anys, hem programat l’últim dissabte, el del dia 29 de febrer, de manera conjunta amb els “Dissabtes de les Matemàtiques”, celebrant  l’excel·lent acollida que segueix tenint a la nostra UAB el doble “Grau en Física i Matemàtiques".

Els Dissabtes de Física s'adrecen a estudiants de batxillerat que tinguin interès pels temes científics, especialment per la física. Els professors també hi són benvinguts.

Web de "Els Dissabtes de la Física"