Dia de les famílies

El Dia de les Famílies, que se celebra el 4 de maig de 2019, és una activitat adreçada a estudiants de segon de batxillerat i cicles formatius de grau superior que ofereix l’oportunitat de coneixèr les facultats que siguin del seu interès i les instal·lacions que té a disposició la comunitat universitària. 

Les visites es realitzen a cadascuna de les facultats i escoles de la UAB i s’ofereixen en dos torns, a les 10.00h i a les 12.00h. Abans i després de la visita, pots donar una volta guiada al campus en bus i, també,si vols a viure a la mateixa universitat, visitar els habitatges de la Vila Universitària. Donat que volem obrir el campus al màxim nombre de famílies, et demanem que triïs un sol torn de visita a la facultat/escola.


 

  9-15h
  Servei gratuït de bus per fer una volta guiada al campus i anar a la facultat/escola escollida. 
 
      10.00h
  Primer torn: rebuda de les famílies a l'entrada de cada facultat/escola i inici de la visita, guiada del professorat del centre.
 
      12.00h
  Segon torn: rebuda de les famílies a l'entrada de cada facultat/escola i inici de la visita, guiada del professorat del centre.
 
      12-13h i 14-15h
  Visita als habitatges de la Vila Universitària (opcional). 
 

La informació necessària sobre com arribar al campus o moure't pel seu interior la podeu consultar a l’apartat de mobilitat i transports del web de la UAB o a l'aplicació App&Town.