Previstes

II JORNADES D'INNOVACIÓ DOCENT UAB.
21 i 22 de maig de 2019

La Unitat de Formació i Innovació Docent de la UAB (ICE-OQD) impulsa la Jornada d'Innovació Docent 2019, que se celebrarà els dies 21 i 22 de maig,  amb l'objectiu de generar un espai de reflexió i de debat al voltant de l'intercanvi d'experiències docents exitoses desenvolupades pel professorat de la Universitat Autònoma de Barcelona.

El primer dia de la jornada començarà amb un acte organitzat en el marc de la celebració dels cinquanta anys de la UAB, que consistirà en una actuació teatral (Teatre Planet Impro: Ser docent Universitari), l’emissió d’un vídeo La docència a la UAB: perspectives i una taula rodona La docència a la UAB: prospectiva

A la tarda (15-17h.) hi haurà un espai de comunicacions on s'exposaran, en paral·lel, diferents experiències desenvolupades en el marc dels Projectes d'Innovació Docent de la UAB concedits al darrer any sobre Metodologies Docents, Docència combinada i Avaluació de competències.

El segon dia, s’iniciarà amb un espai de tallers (9:30-11:30h) que tractaran els àmbits següents: Responsabilitat social a les universitats-APS, Desenvolupament i avaluació de competències generals UAB, Interdisciplinarietat-Coordinació i col·laboració docent i  La perspectiva de gènere: Desenvolupament i Avaluació a la docència de la UAB.

En el marc de la Jornada d'Innovació Docent i de la celebració del 50è aniversari de la UAB, es farà el lliurament del I Premi d’Excel·lència Docent atorgar, per RESOLUCIÓ de data 12 d’abril de 2019, a la senyora Sònia Parella Rubio, professora del Departament de Sociologia de la Facultat de Ciències Polítiques i de Sociologia. El Premi valora la funció docent d’excel·lència, la trajectòria professional docent, així com la dedicació i la implicació per a la millora de la docència, mitjançant el reconeixement públic. En aquest acte es farà també un reconeixement a l'excel·lència de la trajectòria docent del professor Agustí Reventós, del Departament de Matemàtiques de la Facultat de Ciències. L’acte serà presidit per la Rectora Magnífica de la Universitat Autònoma de Barcelona, la Dra. Margarita Arboix


Us animem a participar en aquest espai de reflexió i intercanvis d'experiències docents.

Programa 
Inscripció FORMACIÓ i INNOVACIÓ EN PERSPECTIVA DE GENÈRE
FACULTAT DE DRET DE LA UAB. 8 de maig. (Aula Magna )
El RDLL 6/2019 de 1 de març de mesures urgents per a la garantia de la igualtat de tracte i d’ oportunitats entre dones i homes en l’ocupació.
 
9:15H REGISTRE D’ ASSISTENTS
9:30H BENVINGUDA a càrrec de la Vicerectora d’Alumnat i Ocupabilitat i de la Degana de la Facultat de Dret.
9:45H CONFERÈNCIA “Continguts essencials i reptes derivats del RDLL 6/2019”, a càrrec de la Dra. Carolina Gala Durán, catedràtica de Dret del Treball i de la Seguretat Social de la UAB.
Presenta i modera, Dra. María Jesús Espuny, Professora emèrita i directora del CER Dones i Drets
11:00H PAUSA
11:30H TAULA RODONA
Eva Gajardo (Secretaria d’ Igualtat i Formació, UGT), Neus Moreno (Secretaria de les Dones i Polítiques LGTBI, CCOO), Beatriz Fernández-Tubau (FOMENT), Elena de la Campa (PIMEC) i Elisabet Puigjaner (Inspecció de Treball)

Presenta i modera, Àngels Pujols, Secretaria del Consell de Relacions Laborals

13,30H CLOENDA a càrrec de la Directora de l’Observatori per a la Igualtat UAB
 
Aquesta Jornada de formació i dinnovació docent està emmarcada en la Distinció Jaume Vicens Vives a la Qualitat Docent Universitària 2016

Inscripció