PrÓctiques


El màster té una organització i estructura de mòduls entre els quals l’estudiant ha de cursar obligatòriament el corresponent a les Pràctiques Externes:
 
Aquest mòdul és obligatori degut que es considera fonamental i prioritari per a la formació dels futurs professionals de l’àmbit.
 
L’estructura del mòdul és comuna als dos itineraris, encara que el seu contingut i desenvolupament està relacionat tant amb els mòduls comuns com amb els mòduls específics corresponent al seu itinerari.
El mòdul de pràcticum té dues parts diferenciades però complementàries. El treball que l’estudiant realitzarà al llarg del mòdul ha de servir-li per tenir un contacte amb la realitat de la professió, i per aquest motiu es desenvolupa en gran part en un centre educatiu:

  • En primer lloc, l’estudiant haurà de conèixer la realitat d’un centre educatiu, les seves funcions, estructura i organització, així com integrar-se en la vida i les activitats del centre de pràctiques.
  • En segona instància haurà d’integrar-se en un context determinat per tal de realitzar activitats d’intervenció tant acompanyada com autònoma.
  • En conjunt, la seva feina, tant en les fases de preparació a la universitat com en la seva estada en un centre, li ha de permetre posar en pràctica les competències necessàries per al seu desenvolupament professional, amb l’ajuda del tutor de la universitat, del coordinador de pràctiques del centre i del tutor del centre.

(1) Informació general sobre l’organització del pràcticum a la Facultat (+)
(2) Informació específica del pràcticum del màster (+)

 

Si tens dubtes o vols mÚs informaciˇ pots omplir el formulari segŘent: *Camps obligatoris

Un cop enviat el formulari, rebrÓs un correu de confirmaciˇ de la teva peticiˇ