Guies docents dels m˛duls

Descripciˇ del mÓster

El pla d’estudis, de 120 crèdits, es distribueix en 4 semestres (2 anys acadèmics). La raó d’aquesta temporització dels ensenyaments rau en la necessitat d’integrar en un únic programa continguts d’iniciació a la disciplina (ja que no existeixen a Catalunya i a Espanya estudis de grau en Egiptologia) i d’especialització i introducció a la recerca, i d’espaiar en el temps els processos d’estudi i d’aprenentatge, amb la finalitat de garantir la correcta adquisició de continguts i la “maduració egiptològica” dels estudiants (especialment pel que fa al domini de la llengua i a la capacitació per a la lectura i interpretació de textos).

Els 120 crèdits es distribueixen en 6 mòduls lectius, de 15 crèdits cadascun, i un mòdul de TFM, de 30 crèdits. Quatre dels mòduls lectius, que corresponen als primers dos semestres (primer any acadèmic), tenen com a finalitat bàsica l’adquisició crítica de coneixements. Els altres dos mòduls lectius i el de TFM, que corresponen al segon any acadèmic i són anuals per poder espaiar millor les activitats docents i d’aprenentatge, l’adquisició dels mètodes i tècniques del treball egiptològic i la realització del treball final, tenen un caràcter especialitzat i preparatori per a la recerca.

El Màster Universitari en Egiptologia preveu una sola orientació: la investigadora. Aquesta orientació dona accés al doctorat, de manera que els estudiants que ho desitgen poden continuar la seva especialització realitzant una tesi doctoral de temàtica egiptològica. La UAB ofereix a tal efecte un Programa de Doctorat en Ciències de l’Antiguitat i de l’Edat Mitjana, que compta amb una línia de recerca en “Egiptologia i orientalística antiga”.

Estructura del pla d'estudis

Caràcter Crèdits
Obligatoris 90
Treball de fi de màster 30
TOTAL 120

 

Denominació del mòdul Crèdits Caràcter
Primer curs    
Historia i Civilització Egípcia I 15 OB
Historia i Civilització Egípcia II 15 OB
Llengua Egípcia I 15 OB
Llengua Egípcia II 15 OB
Segon curs    
Especialització Egiptològica: Filologia 15 OB
Especialització Egiptològica: Historia i Civilització 15 OB
Treball de Final de Màster 30 OB

 


OB: Obligatoris

Informaciˇ addicional del pla d'estudis

Si tens dubtes o vols mÚs informaciˇ pots omplir el formulari segŘent: *Camps obligatoris

Un cop enviat el formulari, rebrÓs un correu de confirmaciˇ de la teva peticiˇ