Guies docents dels m˛duls

Descripciˇ del mÓster

El màster que es proposa té una durada de 60 crèdits europeus (ECTS) de contingut específicament relacionat amb la investigació, avaluació i intervenció en el camp dels trastorns la comunicació i del llenguatge, dels quals 15 ECTS són obligatoris i 12 ECTS corresponen al treball de fi de màster.
Els 15 ECTS obligatoris estan orientats a proporcionar a l'estudiant una sòlida formació en metodologia i tècniques d'investigació, així com una actualització en avenços en neurobiologia en l'àmbit dels trastorns de la comunicació i del llenguatge. La distribució dels 33 ECTS optatius restants permet configurar diferents recorreguts formatius en funció dels interessos dels estudiants.
Entre els recorreguts formatius que els estudiants podran construir amb base en l'elecció d'uns o altres mòduls optatius cal destacar els següents:
  • Intervenció Logopèdica: orientat especialment a diplomats i graduats en logopèdia -tant professionals en actiu com acabat egresados-, i que es defineix a partir de dos mòduls anuals (21 ECTS en total) de pràctiques d'intervenció logopèdica, que inclouen pràctiques clíniques i assistencials , així com seminaris clínics i actualitzacions en tècniques d'intervenció impartits per professorat especialista. La formació es completa amb l'elecció dels dos mòduls optatius (12 ECTS en total) de més interès per a l'estudiant en relació amb els principals àmbits d'actuació en trastorns de la comunicació i del llenguatge.
  • Intervenció i Recerca en Logopèdia: orientat també especialment a diplomats i graduats en logopèdia, i que es defineix a partir d'un mòdul anual de 12 ECTS de pràctiques d'intervenció logopèdica i un mòdul anual de pràcticum de recerca en trastorns de la comunicació i del llenguatge de 9 ECTS. La formació es completa amb l'elecció dels dos mòduls optatius (12 ECTS en total) de més interès per a l'estudiant en relació amb els principals àmbits d'actuació en trastorns de la comunicació i del llenguatge.
  • Recerca en Llenguatge, Veu i Dèficit Auditiu: definit a partir del mòdul anual de 9 ECTS de Pràcticum de recerca en trastorns de la comunicació i del llenguatge, i que es complementa amb l'elecció dels quatre mòduls (24 ECTS en total) que aborden de manera específica els principals àmbits d'actuació en trastorns de la comunicació i del llenguatge.

Estructura del pla d'estudis

 


Caràcter Crèdits
Obligatoris 15
Optatius 33
Treball de fi de màster 12
TOTAL 60

 

Denominació del mòdul Crèdits Caràcter
Avenços en Neurobiologia de la Comunicació i del Llenguatge 6 OB
Mètodes, Dissenys i Tècniques de Recerca Aplicats a l'Àmbit dels Trastorns de la Comunicació i del Llenguatge 9 OB
Treball de Final de Màster 12 OB
Pràcticum de Recerca en Trastorns de la Comunicació i del Llenguatge 9 OT
Pràctiques d'Intervenció Logopèdica I 12 OT
Pràctiques d'Intervenció Logopèdica II 9 OT
Trastorns Adquirits de la Comunicació i del Llenguatge 6 OT
Trastorns de la Comunicació i del Llenguatge Derivats del Dèficit Auditiu 6 OT
Trastorns de la Veu 6 OT
Trastorns Específics de la Comunicació i del Llenguatge Oral i Escrit 6 OT

 


OB: Obligatoris
OT: Optatius

Si tens dubtes o vols mÚs informaciˇ pots omplir el formulari segŘent: *Camps obligatoris

Un cop enviat el formulari, rebrÓs un correu de confirmaciˇ de la teva peticiˇ