Estudiants de nou ingrés al màster


MATRÍCULA DEL CURS 2019-2020:

L'alumnat admès, en el període extraordinari de preinscipció, a l'especialitat d'Educació No Formal (de la que han quedat 10 places vacants), rebrà un correu electrònic amb la informació de la data, lloc i hora de matrícula.
Les persones preinscrites hauran d'estar atentes al correu electrònic.

Estudiants de la UAB

Estudiants actuals del màster:

Els estudiants de Màster Universitari que no hagin superat els 60 ECTS el primer any de matrícula i hagin de matricular els crèdits restants per finalitzar el Màster, podran efectuar l'automatrícula del 16 al 27 de setembre de 2019.

ATENCIÓ: Els estudiants estrangers extracomunitaris residents en estats membres de la Unió Europea estaran exempts de pagar el preu del crèdit establert per a estudiants extracomunitaris no residents, tal com estableix el Decret de preus públics que aprova la Generalitat de Catalunya cada curs acadèmic. Per la qual cosa, hauran realitzar la matrícula assistida a la gestió acadèmica, acreditant la seva situació de resident.
 
Els estudiants que hagin de realitzar la matrícula assistida hauran de contactar amb la gestió acadèmica a través de l’adreça de correu electrònic ga.c.educacio@uab.cat per reservar dia i hora de matrícula.


Formulari de matrícula - Educació Formal

Formulari de matrícula - Educació No formal

 
FER L’AUTOMATRÍCULA: http://sia.uab.es
 

Avisos importants

Informacions rellevants de matrícula

Inici de classes: 01/10/2019

Si tens dubtes o vols més informació pots omplir el formulari següent: *Camps obligatoris

Un cop enviat el formulari, rebràs un correu de confirmació de la teva petició