MÓster Oficial - Formaciˇ de Professorat d'Educaciˇ SecundÓria Obligat˛ria i Batxillerat, Formaciˇ Professional i Ensenyament d'Idiomes (Especialitat de MatemÓtiques)

Estudiants de nou ingrÚs al mÓster

Data de matrícula: 09-10-2019 alumnat de la 2a assignació: consulteu les dades dels alumnes convocats

Hora per gestionar la matrícula: 9:00h

Lloc on s’ha de fer la matrícula: espais de l’Edifici G5 de la Facultat de Ciències de l’Educació (UAB)

Passos a seguir el dia de matrícula:
  • A les 9:00h: Tutoria de matrícula: sereu atesos pel coordinador en l’hora assignada per a la gestió de la matrícula. Lloc: despatx G5/132 (1r pis)
  • A les 10:00h: Entrega de tota la documentació requerida per la matrícula i formalització de l'automatrícula. Lloc: Gestió Acadèmica de la Facultat de Ciències de l'Educació (planta baixa).

A tenir en compte pels estudiants matriculats al mòdul virtual de la UOC: un cop formalitzada la matrícula, els estudiants matriculats al mòdul virtual de la UOC hauran d’abonar a la UOC la taxa en concepte de “Recursos de l’aprenentatge”. La UOC es posarà en contacte amb els estudiants afectats per informar-los de l'import de la taxa i del procediment a seguir per abonar aquest import específic de la UOC.

 

Estudiants de la UAB

Estudiants actuals del màster
  • Els estudiants de Màster Universitari que no hagin superat els 60 ECTS que estableix el seu pla d’estudis i hagin de matricular els crèdits restants per finalitzar el Màster, podran efectuar l’automatrícula del 16 al 27 de setembre de 2019.
  • ATENCIÓ: Els estudiants estrangers extracomunitaris residents en estats membres de la Unió Europea estaran exempts de pagar el preu del crèdit establert per a estudiants extracomunitaris no resident, tal com estableix el Decret de preus públics que aprova la Generalitat de Catalunya cada curs acadèmic. Per la qual cosa, hauran realitzar la matrícula assistida a la gestió acadèmica, acreditant la seva situació de resident.
  • Els estudiants que hagin de realitzar la matrícula assistida hauran de contactar amb la gestió acadèmica a través de l’adreça de correu electrònic ga.c.educacio@uab.cat per reservar dia i hora de matrícula.

FER L’AUTOMATRÍCULA

Documentaciˇ de matrÝcula

Avisos importants

Recomanacions importants per a la matrícula

Inici de classes:
07-10-2019

Si tens dubtes o vols mÚs informaciˇ pots omplir el formulari segŘent: *Camps obligatoris

Un cop enviat el formulari, rebrÓs un correu de confirmaciˇ de la teva peticiˇ