Estudiants de nou ingrés al màster

Dates de matrícula

16 de setembre de 2019. Horari de 15:00 a 17:00 h. Dins d'aquest horari cada estudiant tindrà una hora assignada que coneixerà per correu electrònic la setmana del 9 al 13 de setembre.

Lloc: Aules d'Informàtica de la Facultat de Psicologia (AI32 i AI33).

El procés de tutorització i assessorament previ a la matrícula del Màster Universitari en Trastorns de la Comunicació i del Llenguatge pel curs 2019-2020 es durà a terme el dia 16 de setembre de 2019, a partir de les 14:00 hores al despatx B5b/017 de la Facultat de Psicologia. Dins d'aquest horari cada estudiant tindrà una hora assignada que coneixerà per correu electrònic la setmana del 9 al 13 de setembre. L'assistència a aquesta sessió és obligatòria per a tots els estudiants admesos. El resultat de la participació en dita sessió determinarà els mòduls optatius que matricularà l'estudiant.

El dia de la matrícula caldrà portar l'imprés de sol.licitud de matrícula degudament emplenat i signat per la Coordinadora del màster i per l'estudiant. Aquest imprés es facilitarà per la Coordinació del Màster en la sessió de tutorització prèvia.

Si sou estudiants de segona matrícula cal que feu també el procés de tutorització. Després podeu venir a matricular-vos a l'aula determinada pels alumnes de nou ingrés, dins de l'horari establert i sense cita prèvia.

L'acte de inauguració del curs es farà el mateix 16 de setembre a les 18:00h.

Si tens dubtes o vols més informació pots omplir el formulari següent: *Camps obligatoris

Un cop enviat el formulari, rebràs un correu de confirmació de la teva petició