Estudiants de nou ingrés al màster

Dates de matrícula

21 de setembre de 2018. Horari de 15:00 a 18:00 h. Dins d'aquest horari cada estudiant tindrà una hora assignada que coneixerà per correu electrònic la setmana del 10 al 14 de setembre.

Lloc: Aules d'Informàtica de la Facultat de Psicologia (AI32 i AI33).

El procés de tutorització i assessorament previ a la matrícula del Màster en Gestió dels Recursos Humans en les Organitzacions pel curs 2018-2019 es durà a terme el dia 21 de setembre de 2018 mitjançant una sessió a les 10 hores al Seminari Martín-Baró del Departament de Psicologia Social de la Facultat de Psicologia. Tindrà una duració prevista d'unes tres hores. L'assistència a aquesta sessió és obligatòria per a tots els estudiants admesos. El resultat de la participació en dita sessió determinarà els mòduls optatius que matricularà l'estudiant.

El dia de la matrícula caldrà portar l'imprés de sol.licitud de matrícula degudament emplenat i signat pel Coordinador/a del màster i per l'estudiant. Aquest imprés es facilitarà per la Coordinació del Màster en la sessió de tutorització prèvia.

Si sou estudiants de segona matrícula cal que feu també el procés de tutorització. Després podeu venir a matricular-vos a l'aula determinada pels altres alumnes dins de l'horari establert i sense cita prèvia.

Avisos importants

 

Si tens dubtes o vols més informació pots omplir el formulari següent: *Camps obligatoris

Un cop enviat el formulari, rebràs un correu de confirmació de la teva petició