Doble Grau UAB -TRU

 La UAB ha acordat amb la Thompson Rivers University (TRU), del Canadà, que els estudiants de grau de la UAB puguin seguir part dels seus estudis a Canadà i viceversa, obtenint així una doble titulació. Es tracta, concretament, dels estudiants dels graus de Biologia i Microbiologia, que imparteix la Facultat de Biociències. Els estudiants obtenen tant els títols de la UAB com els de la TRU.

Els estudiants matriculats en els graus de Biologia i Microbiologia, tindran la possibilitat d'accedir a aquestes dobles titulacions. Hi haurà un màxim de dues places reservades per curs i per universitat (és a dir, cada curs acadèmic dos estudiants de cada un dels graus de la UAB aniran a la TRU i viceversa).

L'estada abasta el segon semestre de tercer i el primer semestre de quart. A més, durant l'estiu entre els dos semestres, els alumnes realitzaran les pràctiques professionals al Canadà. Els estudiants canadencs que vinguin a la UAB faran exactament el mateix recorregut (segon semestre de tercer, pràctiques i primer semestre de quart). En tots dos casos, els alumnes obtindran el títol de graduats en Microbiologia o graduats en Biologia per la UAB i el títol de Bachelor in Sciences, en concret l'especialitat Major in Cellular, Molecular and Microbial Biology, expedit per la TRU.

La selecció dels estudiants que podran participar en aquesta iniciativa tindrà en compte dos paràmetres, l'expedient acadèmic i el nivell d'anglès (es demanarà el C1 o B2 alt del Marc Europeu de Referència, equivalent a l’Advanced in English).