Doble Grau UAB -TRU

 La UAB ha acordat amb la Thompson Rivers University (TRU), del Canadà, que els estudiants de grau de la UAB puguin seguir part dels seus estudis a Canadà i viceversa, obtenint així una doble titulació. Es tracta, concretament, dels estudiants dels graus de Biologia i Microbiologia, que imparteix la Facultat de Biociències. Els estudiants obtenen tant els títols de la UAB com els de la TRU.

Els estudiants matriculats en els graus de Biologia i Microbiologia, tindran la possibilitat d'accedir a aquestes dobles titulacions. Hi haurà un màxim de dues places reservades per curs i per universitat (és a dir, cada curs acadèmic dos estudiants de cada un dels graus de la UAB aniran a la TRU i viceversa).

L'estada abasta el segon semestre de tercer i el primer semestre de quart. A més, durant l'estiu entre els dos semestres, els alumnes realitzaran les pràctiques professionals al Canadà. Els estudiants canadencs que vinguin a la UAB faran exactament el mateix recorregut (segon semestre de tercer, pràctiques i primer semestre de quart). En tots dos casos, els alumnes obtindran el títol de graduats en Microbiologia o graduats en Biologia per la UAB i el títol de Bachelor in Sciences, en concret l'especialitat Major in Cellular, Molecular and Microbial Biology, expedit per la TRU.

Presentació Doble Grau Microbiologia TRU.

Presentació Doble Grau Biologia UAB-TRU.