Preguntes freqüents

Puc matricular-me en el programa d'Estudis Preestablerts si sóc un estudiant d'intercanvi del programa Erasmus? 
Els estudiants d'intercanvi del programa Erasmus no poden matricular-se en el d'Estudis Preestablerts ja que aquest va adreçat als estudiants que no poden beneficiar-se del programa d'intercanvi Erasmus ni de la resta de programes d'intercanvi internacional de la UAB, i desitgen estudiar a la UAB com a estudiants visitants.

És possible combinar els programes d'Estudis Preestablerts i de Cursos Seleccionats? 
No al mateix temps, els calendaris i les ubicacions dels campus són diferents i no és possible participar en ambdós programes a la vegada.

És possible combinar assignatures de diferents tracks en el programa d'Estudis Preestablerts?
Sí. Els estudiants tenen la possibilitat de combinar assignatures de diferents tracks del programa d'Estudis Preestablerts sempre i quan no tinguin incompatibilitats horàries.

És obligatori prendre classes d'espanyol? 
No és obligatori prendre classes d'espanyol, tot i que és força recomanable aprendre l'idioma per tal de gaudir més de l'experiència d'estudiar a Barcelona.

Cal presentar algun certificat de nivell d'anglès o d'espanyol per ser acceptat/da en el programa?
Els estudiants que siguin parlants nadius d'anglès no cal que presentin cap certificat. Si no ets un parlant nadiu d'anglès, caldrà que ens enviïs els resultats del TOEFL amb una puntuació mínima de 78 o una altra certificació equivalent. Si vols seguir assignatures impartides en espanyol i ets un parlant nadiu d'espanyol, no cal que presentis cap certificat. Si no ho ets, cal que tinguis aprovat el nivell d'espanyol B2 per poder matricular-te en aquestes assignatures.

On puc trobar els programes de les assignatures?
Pots trobar-los en aquest enllaç.

Com es transfereixen els crèdits de la UAB a la meva universitat d'origen?
A la finalització del programa, els estudiants reben un certificat de notes que es pot utilitzar per validar els crèdits a les seves universitats d'origen. Atès que el sistema de validació depén de cada universitat, és responsabilitat de l'estudiant esbrinar per avançat a la seva universitat d'origen com transferir els crèdits.