Preguntes freqüents

Puc matricular-me en el programa de Cursos Seleccionats si sóc un estudiant d'intercanvi del programa Erasmus? 
Els estudiants d'intercanvi del programa Erasmus no poden matricular-se en el programa de Cursos Seleccionats, perquè aquest va adreçat als estudiants que no poden beneficiar-se del programa d'intercanvi Erasmus ni de la resta de programes d'intercanvi internacional de la UAB i volen estudiar-hi com a estudiants visitants.


És possible combinar els programes d'Estudis Preestablerts i Cursos Seleccionats? 
No al mateix temps; els calendaris i les ubicacions dels campus són diferents i no és possible participar en ambdós programes a la vegada.


És possible matricular-se en assignatures de diferents facultats de la UAB? 
Pots matricular-te fins en dues facultats diferents, però més del 50% de les assignatures s'han de seguir en una d'elles.


Cal presentar un certificat de llengua espanyola per poder matricular-se al programa de Cursos Seleccionats?
Per matricular-se en el programa de Cursos Seleccionats és necessari presentar un certificat de llengua espanyola (mínim B2 segons el MCERL), excepte en els casos en els que l'estudiant tingui el castellà com a llengua materna.


Com es transfereixen els crèdits de la UAB a la meva universitat d'origen? 
En acabar el programa, els estudiants reben un certificat de notes que es pot fer servir per validar els crèdits a les seves universitats d'origen. Atès que el sistema de validació depèn de cada universitat, és responsabilitat de l'estudiant esbrinar per avançat a la seva universitat d'origen com transferir els crèdits.