Presentació

Dra. Feijoo

Em plau donar-vos la benvinguda a l’Escola de Postgrau de la UAB, que va començar el seu recorregut ara fa més de vint anys amb intenció de ser un referent en l’àmbit de la formació de postgrau pròpia.

No dubteu que heu fet una excellent elecció en triar la UAB per a la vostra formació de postgrau i per a la formació contínua que aconsella la dinámica de la societat actual. L’Escola de Postgrau ha vetllat per l’acompliment dels paràmetres de qualitat en una formació de postgrau pròpia.

Us recomano que aneu obrint les pestanyes per a descubrir tot allò que s’ofereix des de l’Escola de Postgrau en el marc de la formació de postgrau i de la formació contínua. Això és factible gràcies al treball de direcció, i també tècnic i de suport de les persones que integrem aquesta Escola. Ho podrem fer amb el nostre treball, un treball constant i amb aportacions que ens feu arribar per tal de millorar progressivament fins assolir ser un veritable “referent” en la formació de postgrau pròpia.

Ja ho sabeu des d’ara: a l’Escola de Postgrau teniu la Directora i el seu equip humà a la vostra disposició!

Us volem sorprendre positivament al llarg del temps que rebeu formació amb nosaltres, a l’Escola de Postgrau del Campus de la UAB!
Salutacions,


Dra. María José Feijóo Rey.
Directora de l’Escola de Postgrau i de la Formació Contínua.
Equip de Govern de la Universitat Autònoma de Barcelona.