Preguntes freqüents

Durant l’estat d’alarma declarat pel virus COVID-19, el Servei de Llengües segueix atenent al públic? Puc matricular-me a cursos i fer altres gestions?
Les mesures sanitàries decretades en la situació actual impliquen que la nostra oficina està tancada al públic indefinidament, però en aquest període seguirem atenent les vostres consultes. Així mateix, excepcionalment acceptarem per via electrònica les vostres sol·licituds de matrícula i altres gestions al correu electrònic s.llengues.info@uab.cat.
Per obtenir més informació sobre la situació actual a la UAB, visiteu la pàgina següent: https://www.uab.cat/coronavirus/

L’examen de setembre està inclòs al curs? És obligatori ?
No, l’examen no està inclòs al curs. L’has de fer en cas que vulguis aconseguir un certificat de superació d’un nivell del Marc europeu comú de referència (MECR).
 
Haig de fer una prova de nivell si començo des de zero ?
No cal que facis una prova de nivell. Pots passar directament per secretaria per formalitzar la matrícula.
 
Puc fer la matrícula en línia ?
No, de moment no es pot fer la matrícula en línia. L’horari d’atenció de la secretaria és:

-mesos de gener, febrer, maig, juny setembre i octubre: de dilluns a dijous de 9 a 14 h i de 15 a 20 h i divendres de 9 a 14 h i de 15 a 19 h

- mesos de març, abril, juliol, novembre i desembre:de dilluns a divendres de 10 a 13.30 i de 15 a 19.30 h

Si tinc un certificat que no és del Servei de Llengües, haig de fer la prova de nivell ?
Porta’ns el certificat i et direm si cal que facis la prova de nivell. En tot cas, si el certificat té més d’un any d’antiguitat, recomanem fer la prova de nivell.
 
Els certificats que emet el Servei de Llengües, tenen data de caducitat ?
No, els certificats que emet el Servei no tenen caducitat, tot i que el nivell de llengua d’una persona varia molt en el transcurs del temps.
 
Quina és l’opinió dels estudiants sobre els cursos ?
La valoració que els estudiants fan dels cursos en enquestes anònimes a finals de curs és  molt bona, els valoren amb un 8 sobre 10.
 
Quants alumnes hi ha als cursos ?
El nombre màxim d’estudiants és de 22 en els cursos presencials (15 en els de conversa) i de 15 en els semipresencials. Ara bé, la mitjana és de 8 alumnes, cosa que permet que l’aprenentatge sigui ràpid i fluid i que el tracte sigui personalitzat.
 
Si a mig curs em surt una feina i haig de deixar el curs, se’m retornen els diners ?
No, però no et preocupis, pots canviar-te a un altre grup que tingui places disponibles.
 
No estic segur de quin curs seria més adient per a mi. Què faig ?
Vine a UAB Idiomes els dies que duem a terme les proves de nivell a qualsevol dels dies i hores que tenim anunciats: un professor et farà una entrevista, escoltarà les teves necessitats i t’orientarà.

Puc reconèixer crèdits ECTS? Enllaç.