Preguntes freqüents

Puc fer la matrícula en línia?
No, de moment no es pot fer la matrícula en línia. L’horari d’atenció de la secretaria és:

- mesos de gener, febrer, maig, juny, setembre i octubre: de dilluns a dijous, de 9 a 14 h i de 15 a 20 h, i divendres, de 9 a 14 h i de 15 a 19 h.

- mesos de març, abril, juliol, novembre i desembre: de dilluns a divendres, de 10 a 13.30 i de 15 a 19.30 h.

Si tinc un certificat que no és del Servei de Llengües, haig de fer la prova de nivell?
Porta’ns el certificat i et direm si cal que facis la prova de nivell. En tot cas, si el certificat té més d’un any d’antiguitat, recomanem fer la prova de nivell.
 
Els certificats que emet el Servei de Llengües tenen data de caducitat?
No, els certificats que emet el Servei no tenen caducitat, tot i que el nivell de llengua d’una persona varia molt en el transcurs del temps.
 
Quina és l’opinió dels estudiants sobre els cursos?
La valoració que els estudiants fan dels cursos en enquestes anònimes a finals de curs és molt bona, els valoren amb un 8 sobre 10.
 
Quants alumnes hi ha als cursos?
El nombre màxim d’estudiants em aquests cursos és 15. Ara bé, la mitjana és de 8 alumnes, cosa que permet que l’aprenentatge sigui ràpid i fluid i que el tracte sigui personalitzat.
 
Si a mig curs em surt una feina i haig de deixar el curs, se’m retornen els diners?
No, però no et preocupis, pots canviar-te a un altre grup que tingui places disponibles.
 
No estic segur de quin curs seria més adient per a mi. Què faig?
Vine a UAB Idiomes els dies que duem a terme les proves de nivell a qualsevol dels dies i hores que tenim anunciats: un professor et farà una entrevista, escoltarà les teves necessitats i t’orientarà.

Puc reconèixer crèdits ECTS? Si necessites certificar el teu nivell de coneixements d'idioma, pots matricular-te als nostres examens d'acreditació. Consulta la normativa sobre el reconeixement de crèdits.