Matrícula

Per matricular-te als cursos següents d’UAB Idiomes Campus has d’acreditar amb un certificat que tens el nivell requerit superat o obtenir el resultat adequat en una prova de nivell.

Nivell requerit: trobar-se entre el nivell 3 superat (B1 del MECR) i el nivell 5 superat (B2 del MECR).

La sol·licitud de matrícula es duu a terme mitjançant el següent formulari en línia.

La formalització de la matrícula no es farà efectiva fins que no es comprovi que els requisits d’accés d’acreditació son els exigits.

Atès que el nombre de places als cursos és limitat, les sol·licituds de matrícula s'atendran per rigorós ordre d'arribada.

Quan s'hagi formalitzat la matrícula, ens posarem en contacte per confirmar la inscripció i, en cas que tingui cost, indicar les instruccions de pagament.

Lloc: edifici B4 - Campus universitari de la UAB.

Horari d'atenció al públic durant els mesos de gener, febrer, maig, juny setembre i octubre: de dilluns a dijous de 9 a 14 h i de 15 a 20 h i divendres de 9 a 14 h i de 15 a 19 h

Horari d'atenció al públic  durant els mesos de març, abril, juliol, novembre i desembre:de dilluns a divendres de 10 a 13.30 i de 15 a 19.30 h

UAB Idiomes es reserva el dret de cancel·lar un grup si no hi ha un mínim d'alumnes matriculats.
Per matricular-teals cursos següents d’UAB Idiomes Campus has d’acreditar amb un certificat que tens el nivell requerit superat o obtenir el resultat adequat en una prova de nivell.