Informació general


Aprofita l’estiu per formar-te en llengües! Aquest estiu, formació completament virtual.

UAB Idiomes Campus t’ofereix cursos d’estiu de català amb garantia universitària.

Curs de nivell superior, nivell C2 del Marc europeu comú de referència per a les llengües (MECR), de 12 hores (com a mínim la meitat de la formació es fa de manera simultània entre el professorat i el grup) i treball virtual complementari amb materials virtuals d’UAB Idiomes Campus. Aquests cursos inclouen la tutorització virtual d’un docent, que atén consultes en línia, corregeix les activitats dels alumnes i els prepara per a l’examen.

Les activitats fora de l’aula comporten entre 4 i 12 hores setmanals per a l’estudiant.

Informació per a l'alumnat dels cursos d'estiu al Servei de Llengües.

Els cursos s’adrecen als membres de la comunitat universitària i també són oberts a persones que no estiguin vinculades a la Universitat i que necessitin aprendre llengües.

Les classes de català són comunicatives i pràctiques: l’estudiant, especialment durant els cursos d’estiu, aprèn a un ritme ràpid i en un entorn participatiu que fomenta l’aprenentatge. El professorat d’UAB Idiomes Campus té una àmplia experiència i està especialitzat en un públic adult i universitari.

El Marc europeu comú de referència per a les llengües
Modalitats de formació

Cursos d'estiu

Modalitat: Virtual
Lloc: UAB Idiomes Campus
Edifici B4
Campus de Bellaterra, 08193 Bellaterra
Tel. +34 93 581 13 25 s.llengues.info@uab.cat
Dates: Consulteu aquí totes les dates i horaris dels cursos.
Preu: Consulteu aquí tots els preus i descomptes.
Crèdits Consulta la normativa.
Certificació: El curs dona dret a l'obtenció d'un certificat d'assistència sempre que s'assisteixi a un mínim del 80% de les classes i a un certificat de nivell si se supera el curs.
 

Si vols més informació sobre el curs que estàs consultant o sobre qualsevol altre curs, ens pots fer la consulta mitjançant aquest formulari: *Camps obligatoris

Un cop enviat, rebràs un correu de confirmació de la teva petició.