Informació general


Aprofita l’estiu per formar-te en llengües! Aquest estiu, formació completament virtual.

UAB Idiomes Campus t’ofereix cursos d’estiu de francès amb garantia universitària.
T’oferim cursos de diferents tipus, per adaptar-nos a les teves necessitats.

Aprenc Tres Llengües Simultàniament, de 15 hores, és un taller gratuït que permet obtenir 1 crèdit ECTS. Aprèn a llegir francès, italià i portuguès en poques hores. S'hi treballa amb materials en un entorn virtual.

Llengua per Marxar d'Erasmus, de 15 hores (com a mínim la meitat de la formació es fa de manera simultània entre el professorat i el grup), és un taller gratuït que permet obtenir 1 crèdit ECTS. Prepara't lingüísticament i cultural per a una estada en una universitat francesa. S'hi treballa amb materials propis en entorn virtual.

Francès a Distància (nivells 1-6), d’entre 80 i 150 hores de treball per nivell per a l’aprenent, en modalitat d’aprenentatge autònom per mitjà de la plataforma Dexway. Corresponen als nivells de l’A1 al C1 del MECR. La llicència d’ús de la plataforma és de 12 mesos.

Informació per a l'alumnat dels cursos d'estiu al Servei de Llengües.

Els cursos s’adrecen als membres de la comunitat universitària i també són oberts a persones que no estiguin vinculades a la Universitat i que necessitin aprendre llengües.

Les classes de francès són comunicatives i pràctiques: l’estudiant, especialment durant els cursos d’estiu, aprèn a un ritme ràpid i en un entorn participatiu que fomenta l’aprenentatge. L’alumnat ha de treballar també fora de l’aula. El professorat d’UAB Idiomes Campus té una àmplia experiència i està especialitzat en un públic adult i universitari.

El Marc europeu comú de referència per a les llengües
Modalitats de formació

Cursos d'estiu

Modalitat: Virtual
Lloc: UAB Idiomes Campus
Edifici B4
Campus de Bellaterra, 08193 Bellaterra
Tel. +34 93 581 13 25 s.llengues.info@uab.cat
Dates: Consulteu aquí totes les dates i horaris.
Preu: Consulteu aquí tots els preus i descomptes.
Crèdits Consulteu la normativa.
Certificació: El curs dona dret a l'obtenció d'un certificat d'assistència sempre que s'assisteixi a un mínim del 80% de les classes.

Si vols més informació sobre el curs que estàs consultant o sobre qualsevol altre curs, ens pots fer la consulta mitjançant aquest formulari: *Camps obligatoris

Un cop enviat, rebràs un correu de confirmació de la teva petició.