Informació general

Aprofita l’estiu per formar-te en llengües! Aquest estiu, formació completament virtual.

UAB Idiomes Campus t’ofereix cursos d’estiu d’anglès amb garantia universitària. Es tracta de cursos de diferents tipus que proven d’adaptar-se a un ventall ampli de necessitats.

Prepare for B1 i Prepare for B2 són cursos preparatoris intensius de 20 hores (com a mínim la meitat de la formació es fa de manera simultània entre el professorat i el grup) per a les proves que acrediten aquests nivells, amb materials didàctics propis i innovadors basats en la metodologia de la classe inversa (flipped classroom) incorporats al campus virtual.

Conversa Avançat, 8 sessions de 90 minuts amb videoconferència per millorar l'expressió i la comprensió oral i la interacció oral (cal haver superat, com a mínim, el cinquè nivell del Servei de Llengües B2 del MECR).

Presenting Research, curs de 20 hores per reforçar estratègies per comunicar la recerca en sessions de treball, jornades o tallers. Adreçat a PDI de la UAB que vol millorar la seva competència de comunicació oral en públic en llengua anglesa (és gratuït per a aquest col·lectiu). Treball mitjançant el campus virtual.

Cursos per Redactar la Tesi en Anglès, de 20 hores. Hi ha dues edicions: Ciències Socials i Jurídiques, Arts i Humanitats; Ciències, Ciències de la Salut i Enginyeries. Aquests cursos s'adrecen als alumnes de doctorat i són gratuïts per a aquest col·lectiu. Treball mitjançant el campus virtual.

Anglès a Distància (nivells 1-6), d’entre 80 i 150 hores de treball per nivell per a l’aprenent, en modalitat d’aprenentatge autònom per mitjà de la plataforma Dexway. Corresponen als nivells de l’A1 al C1 del MECR. La llicència d’ús de la plataforma és de 12 mesos.

Informació per a l'alumnat dels cursos d'estiu al Servei de Llengües.

Els cursos s’adrecen als membres de la comunitat universitària i també són oberts a persones que no estiguin vinculades a la Universitat i que necessitin aprendre llengües.

Les classes d’anglès són comunicatives i pràctiques: l’estudiant, especialment durant els cursos d’estiu, aprèn a un ritme ràpid i en un entorn participatiu que fomenta l’aprenentatge. L’alumnat ha de treballar també fora de l’aula. El professorat d’UAB Idiomes Campus té una àmplia experiència i està especialitzat en un públic adult i universitari.

El Marc europeu comú de referència per a les llengües
Modalitats de formació

Cursos d'estiu

Modalitat: Virtual
Lloc: UAB Idiomes Campus
Edifici B4
Campus de Bellaterra, 08193 Bellaterra
Tel. +34 93 581 13 25 s.llengues.info@uab.cat
Dates: Consulteu aquí totes les dates dels cursos.
Preu: Consulteu aquí tots els preus i descomptes.
Crèdits Consulta normativa.
Certificació: El curs dona dret a l'obtenció d'un certificat d'assistència sempre que s'assisteixi a un mínim del 80% de les classes.

Si vols més informació sobre el curs que estàs consultant o sobre qualsevol altre curs, ens pots fer la consulta mitjançant aquest formulari: *Camps obligatoris

Un cop enviat, rebràs un correu de confirmació de la teva petició.