Informació general

Aprofita l’estiu per formar-te en llengües!

UAB Idiomes Campus t’ofereix cursos d’estiu d’anglès amb garantia universitària. Es tracta de cursos de diferents tipus que proven d’adaptar-se a un ventall ampli de necessitats.

Cursos de llengua general presencials (nivells 3-7), de 80 hores de classe, que corresponen als nivells del B1 al C1 del Marc europeu comú de referència per a les llengües (MECR).

Presenting Research, curs per reforçar estratègies per comunicar la recerca en sessions de treball, jornades o tallers, de 20 hores presencials. Adreçat a PDI de la UAB que vol millorar la seva competència de comunicació oral en públic en llengua anglesa (és gratuït per a aquest col·lectiu).

Cursos per Redactar la Tesi en Anglès, de 20 hores presencials. Hi ha dues edicions: Ciències Socials i Jurídiques, Arts i Humanitats; Ciències, Ciències de la Salut i Enginyeries). Aquests cursos s'adrecen als alumnes de doctorat i són gratuïts per a aquest col·lectiu.

Anglès a distància (nivells 1-6), d’entre 80 i 150 hores de treball per nivell per a l’aprenent, en una plataforma virtual (Dexway). Corresponen als nivells de l’A1 al C1 del MECR. La llicència d’ús de la plataforma és de 12 mesos.

Els cursos s’adrecen als membres de la comunitat universitària i també són oberts a persones que no estiguin vinculades a la Universitat i que necessitin aprendre llengües.

Les classes d’anglès són comunicatives i pràctiques: l’estudiant, especialment durant els cursos d’estiu, aprèn a un ritme ràpid i en un entorn participatiu que fomenta l’aprenentatge. L’alumnat ha de treballar també fora de l’aula. El professorat d’UAB Idiomes Campus té una àmplia experiència i està especialitzat en un públic adult i universitari.

El Marc europeu comú de referència per a les llengües
Modalitats de formació

Cursos d'estiu

Modalitat: Presencial i virtual
Lloc: UAB Idiomes Campus
Edifici B4
Campus de Bellaterra, 08193 Bellaterra
Tel. +34 93 581 13 25 s.llengues.info@uab.cat
Dates: Consulteu aquí totes les dates dels cursos.
Preu: Consulteu aquí tots els preus i descomptes.
Crèdits Consulta normativa.
Certificació: El curs dona dret a l'obtenció d'un certificat d'assistència sempre que s'assisteixi a un mínim del 80% de les classes.

Si vols més informació sobre el curs que estàs consultant o sobre qualsevol altre curs, ens pots fer la consulta mitjançant aquest formulari: *Camps obligatoris

Un cop enviat, rebràs un correu de confirmació de la teva petició.