UAB Barcelona Summer School

Make the best of your summer

Gaudeix d’una experiència internacional, en una de les 200 millors universitats del món. La UAB Barcelona Summer School ofereix un programa atractiu de tres setmanes, amb una gran varietat d’assignatures, la major part impartides en anglès. Una gran oportunitat perquè estudiants com tu puguin avançar els seus estudis, atès que els cursos permeten aconseguir de 6 a 12 ECTS.

 
Cursos en anglès
La major part dels cursos s'imparteixen en anglès.
 

6 ECTS
6 European Credit Transfer and Accumulation System (ECTS) per assignatura.


Programa Social
Programa Social: una experiència d’internacionalització virtual.

 

Calendari
2 períodes de 3 setmanes des de finals de juny a finals de juliol.

 

Universitat de prestigi

 
Una de les millors universitats en els rànquings internacionals més importants, que s'adapta l'era de la docència online.


 

Matrícula

Inscripció tancada.

 

Apunta't al primer període

 

Apunta't al segon període

Manual d'instruccions per a la inscripció

 
Primer període: del 21 de juny al 9 de juliol de 2021. De dilluns a divendres, de 9:00 a 12:30h. *El dijous 24 de juny és festa autonòmica.
 
Preu: 850€ per assignatura (6 ECTS) / 200€ per estudiants de la UAB.
 • Bioethics
 • Contemporary Challenges in International Relations
 • Diseases of Marine Mammals NEW
 • Ecological Economics and Degrowth Principles
 • Español como Lengua Extranjera (A1 MCER) / Spanish as a Foreing Language (level A1 CEFR) NEW
 • European Economic Integration
 • Gastronomy and Enology
 • Geography of Global Change
 • How the Brain Works
 • Leadership, Negotiation Techniques
 • Project Design Based on Mediterranean Biodiversity NEW
 • Psychological First Aid
 • Resources for Teaching and Learning English in Infant and Primary Education
 • Urban Performing Arts
 • Visiones de la España Contamporánea a través del Cine / Contemporary Spain through the Eye of the Movie Camera (in Spanish)

Segon període: del 12 al 30 de juliol de 2021. De dilluns a divendres, de 9:00 a 12:30h.

Preu: 850€ per assignatura (6 ECTS) / 200€ per estudiants de la UAB.

 • Advanced Programming
 • Building Resilience in Times of Coronavirus: a guide for individuals, organizations and communities NEW
 • Critical Thinking
 • Discovering the Fascinating World of Nanoscience and Nanotechnology
 • E-Marketing for Tourism NEW
 • Español como Lengua Extranjera (A2 MCER) / Spanish as a Foreing Language (level A2 CEFR)
 • Geography of East Asia
 • Good Journalism is Alive
 • Healthcare, Culture and Society NEW
 • Innovation & Enterpreneurship NEW
 • Public Participation in the Institutions of European Union NEW
 • Spanish Politics
 • Visiones de la Italia Contemporánea a través del Cine / Contemporary Italy through the Eye of the Movie Camera (in Spanish) NEW


   

La UAB Barcelona Summer School comprèn una oferta formativa d’assignatures d’un gran ventall d’àmbits acadèmics, que es duran a terme en format presencial (sempre i quan la situació de la COVID-19 ho permeti) des de finals de juny a finals de juliol, un cop finalitzat l’any acadèmic ordinari. El cursos s’imparteixen majoritàriament en anglès en programes intensius de, com a mínim, 55 hores lectives, compresos en un cicle de tres setmanes.

Les classes es duran a terme als matins, en la franja horària 9:00-12:30h. Hi haurà dos períodes diferents perquè els estudiants que vulguin puguin fer un màxim de dues assignatures, una per a cada període. Es recomana que els estudiants dediquin entre dues i tres hores d’estudi al dia per compte propi.

La UAB Summer School està oberta a estudiants de grau i de postgrau, tant locals com internacionals. Els estudiants de grau, internacionals i locals, han d’haver cursat el primer any del grau o almenys el 50% de les assignatures del primer any. Així mateix, és molt recomanable disposar d'un bon coneixement de la llengua vehicular.

Els estudiants de grau de la UAB poden matricular-se a un màxim de 12 ECTS, que equivalen a dues assignatures, una per a cada període del programa, que podran ser reconegudes a l’expedient de l’estudiant com a crèdits optatius de la titulació. No obstant això, els estudiants de la UAB no poden cursar cap assignatura que formi part del pla d'estudis del seu grau encara que no vulguin el reconeixement. Els estudiants de postgrau poden cursar qualsevol assignatura però no la poden incorporar al seu expedient. Per a qualsevol dubte o consulta sobre la inscripció cal dirigir-se a summer@uab.cat.

Els estudiants de les universitats que formen part de les xarxes YERUN Network, ECIU Consortium, CASA i els UAB Alumni Premium tenen un 20% de descompte sobre el preu d’inscripció.

Els estudiants no UAB que s'inscriguin abans del 16 d'abril obtindran un 20% de descompte del preu oficial. Els estudiants del programa estan obligats a assistir almenys al 80% de les classes per obtenir el certificat de notes per part de la UAB. En cas de no complir aquest requeriment, la UAB no emetrà cap certificat.

Les assignatures permeten obtenir 6 crèdits ECTS (European Credit Transfer System).

En el cas dels estudiants internacionals, la universitat d'origen pot transferir els crèdits a l'expedient acadèmic de l'estudiant (depenent de les regulacions d'aquesta universitat), especialment si té un programa de mobilitat en actiu amb la UAB. Els estudiants del programa estan obligats a assistir almenys al 80% de les classes per obtenir el certificat de notes per part de la UAB. En cas no complir aquest requeriment, la UAB no emetrà cap certificat.

En el cas dels estudiants de grau de la UAB, l’estudiant ha de presentar el certificat de les assignatures superades a la Gestió Acadèmica de la seva facultat perquè les incorpori al seu expedient acadèmic com a assignatures optatives. Les assignatures que cursin no poden formar part del seu pla d’estudis i s’incorporen a l’expedient acadèmic una vegada superades amb la qualificació APTE, és a dir, sense qualificació numèrica. A la UAB aquesta qualificació no modifica la nota mitjana de l’expedient acadèmic. Així mateix, l'estudiant ha d'abonar el 15% del preu del crèdit oficialL’estudiant de grau de la UAB té la possibilitat de fer fins a 36 crèdits ECTS de la seva titulació, si aquesta té un total de 240 crèdits, i 27 crèdits ECTS, si té un total de 180 crèdits, a la UAB Barcelona Summer School.

Els estudiants que cursin a la UAB Barcelona Summer School rebran el seu certificat a l'adreça del correu electrònic facilitada abans del 15 de setembre.

Forma part de la comunitat UAB Barcelona Summer School participant en el Buddy Program. Tindràs l'oportunitat de viure telemàticament un context internacional participant en activitats que van més enllà de la docència. 

A l'UABBSS disposareu  d'un espai on compartir vivències amb estudiants d'altres països i aprendre de diferents cultures, a més de donar a conèixer la vostra. S'oferirà un espai en el que es realitzaran activitats que us faran viure aquesta experiència internacional del Summer School. 

 

Buddy Tandem Practica idiomes amb un/a company/a del UAB Barcelona Summer School. Coneix Catalunya a través de la seva gent. 
Buddy Cuina Receptes del món: Coneix i assaboreix els millors àpats del món.
Buddy Ganapies Descobreix el món casteller. 
Buddy Quizz Posa't a prova i participa en concursos online amb els teus companys/es de la comunitat Summer.
Buddy Esport Fes activitat esportiva amb la UAB a kilòmetres de distància 
buddy Aprèn a ballar swing i gaudeix d'espectables de dansa. 
Buddy Cultura Escolta la millor música feta la universitat. 
bola_Catala Aprèn les teves primeres paraules en català.  
Buddy Escacs Participa en un torneig on line d'escacs.