Allotjament

Allotjament i serveis

ALLOTJAMENT AL CAMPUS UAB


Vila Universitària - Residències

La Vila Universitària és l’àrea residencial del campus de la UAB, situada en un terreny natural rodejat de verds parcs i boscos. Amb l’ambient confortable i relaxant que ofereix la Vila no trigaràs en sentir-te com a casa. Només uns pocs minuts a peu separen la Vila Universitària de la estació de tren de Bellaterra, la qual gaudeix de connexió directa amb el centre de Barcelona (a només 20 km de distància), al que també és fàcil accedir-hi per carretera. Des de l’àrea residencial, a peu, es poden abastar les facultats de la UAB i més de 40 centres de recerca.

Dintre de la Vila universitària hi ha 812 apartaments de diferents formes i mides amb capacitat d’allotjar fins a 2.193 persones (24 dels quals estan adaptats per a persones amb mobilitat reduïda).

Tots els apartaments tenen una habitació amb dos llits, un lavabo, una cuina totalment equipada i una sala d’estar. Les tovalloles i la roba de llit estan incloses. Totes les cambres tenen accés a Wi-Fi. 

Per a més informació: https://vilauniversitaria.uab.cat/en/
 
Per a les reserves: contacteu amb ania.torrell@uab.cat i pregunteu per Ania Torrell. Haureu d’explicar-li que esteu inscrits a la UAB Barcelona Summer School per tal d’obtenir un descompte especial. Utilitzeu “UABSUMMER2020” com a codi promocional i rebreu condicions especials a l’hora de reservar.
 

Família amfitriona a Barcelona

La família amfitriona és la millor manera d’experimentar d’una forma més intensa l’estil de vida espanyol. Es tracta de famílies molt hospitalàries que proporcionen àpats i confort. Aquest tipus d’allotjament està destinat a estudiants que prefereixin ser a prop de la cultura espanyola i l’estil de vida barcelonès.

  • Tots els apartaments són en un districte cèntric de Barcelona ciutat, ben connectats amb el nostre Campus Bellaterra
  • Les famílies amfitriones són sinònim d’aprenentatge. És la millor manera d’aprendre bona pronunciació: podràs practicar i escoltar l’idioma i aprendràs molt més ràpid.
  • Habitació individual amb esmorzar i sopar 784€ + (10%IVA).


Per a més informació contacta: Esther.cucala@uab.cat

 

Hotel Campus

Les 104 habitacions del Hotel Campus estan totalment equipades amb aire condicionat i calefacció, nevera “mini-bar”, TV per satèl·lit, escriptori, lavabo, caixa forta digital i accés Wi-Fi lliure.
 
Per a més informació: https://www.exehotels.co.uk/exe-campus.html 


Serveis i Prestacions de l'Àrea Residencial del Campus UAB

  • 2 restaurants i 1 cafeteria al Hotel Campus
  • 2 bars/restaurants a la recepció de l’àrea residencial
  • Piscina descoberta, camp de futbol, pista de volleyball platja. 2 taules de ping-pong, 2 cistelles de basquetbol i jardí.
  • Papereria i botiga de llaminadures, verduleria, bugaderia i dues terminals ATM.
  • Servei de seguretat 24/7
  • Wi-Fi a l’exterior


Instal·lacions Esportives del Campus UAB

Les instal·lacions esportives de la UAB, situades al voltant de l’àrea residencial del Campus UAB són, en quant a varietat i qualitat, un dels complexes esportius més ben equipats de Catalunya.
Inclouen dues piscines cobertes, una piscina exterior, un gimnàs, sala “fitness”, pistes de tenis, pàdel i “squash”, un pavelló esportiu interior, un camp de futbol de gespa artificial, una paret rocosa d’escalada, una pista de volleyball platja, una sauna, guixetes i un solàrium. A més hi ha 6 rutes naturals al Campus UAB.

Tots els estudiants de la UAB Barcelona Summer School 2020 tindran accés gratuït.

Per a més informació: http://www.uabcampus.cat/en/sporting-facilities.php
 

ALLOTJAMENT A BARCELONA

Barcelona Centre Universitary (BCU)

El BCU ofereix allotjament al centre de Barcelona.
 

Per a les reserves: cliqueu al següent enllaç: bcu.cat/en/accommodation-in-barcelona. Existeix un 10% de descompte per als estudiants inscrits a la UAB Barcelona Summer School. Demaneu pel codi promocional “UABSUMMER2020”. 

Per a més informació: info@bcu.cat


Resa Housing

Resa Housing ofereix apartaments i habitacions per a estudiants al centre de Barcelona.
 
Per a les reserves: Si us plau poseu-vos en contacte mitjançant aquesta adreça: shortstays@resahousing.com. Demaneu pel codi promocional “UABSUMMER2020” per a obtenir un 10% de descompte.