Zetes

Descripció

El grup Zetes és una multinacional amb presència a 16 països diferents especialitzada en el desenvolupament de solucions d’identificació automàtica en entorns de mobilitat per resoldre necessitats de traçabilitat i identificació de productes i persones. Les seves tecnologies permeten fer el seguiment dels productes des de la fabricació fins al consumidor final, treballant al llarg de tota la cadena de subministrament de qualsevol sector (alimentació, cosmètic, farmacèutic, etc.). I també desenvolupa sistemes d’identificació i autentificació de persones amb la fabricació de documents d’identitat electrònics, passaports biomètrics, urnes de vot electrònic o aixecament de censos electorals.
 
Per tal d’incrementar l’eficiència i la diversitat de productes, Zetes treballa aplicant i utilitzant tot tipus de tecnologies, algunes consolidades i d’altres molt més innovadores com ara sistemes de reconeixement de la parla, codis de barres bidimensionals, tecnologies d’identificació per radiofreqüència (RFID), targetes intel·ligents, detecció per biometria, etc.
 
Amb l’objectiu de satisfer aquesta necessitat d’innovació constant per aconseguir solucions pioneres, el grup ha centralitzat tots els departaments d’R+D+i en software dins les noves oficines ubicades al Parc de Recerca UAB.

Contacte

Adreça: Edifici Eureka · Parc de Recerca UAB (Campus UAB · 08193 Bellaterra)

Telčfon: 93 586 87 63

Web: http://www.zetes.es