Odournet

Descripció

Odournet és una empresa especialitzada en consultoria en l'àmbit de l'avaluació i gestió d'impacte per olors mediambientals i en el camp de l'anàlisi d'olors de productes i materials.
 
Des del seu naixement el 2000, Odournet ha realitzat projectes per a plantes de tractament de residus sòlids i subproductes, plantes de tractament d'aigües residuals, per a la indústria paperera, la metal·lúrgica, refineries, el sector agroalimentari entre d'altres. A la vegada, ha desenvolupat estudis en olors ambientals per a institucions públiques de Catalunya i de l'Estat espanyol, en especial per a la Direcció General de Qualitat de l'Aire i l'Entitat Metropolitana del Medi Ambient (EMSHTR), així com ha estat involucrat en l'elaboració de diverses ordenances municipals en l'àmbit de les olors.
 
Al Parc de Recerca UAB, Odournet té el cinquè laboratori acreditat del Grup per a l'anàlisi d'olors per olfactometria dinàmica (segons EN13725). A la vegada, ha instal·lat un laboratori de cromatografia de gasos i espectrometria de masses amb un port d'olor (GC-MS-O), especialitzat en detectar compostos a molt baixa concentració. Gràcies a aquesta tècnica d'alta resolució es poden detectar tan químicament com sensorialment, per exemple, els elements responsables de les males olors de les mostres analitzades. El projecte ha sigut cofinançat per INVEST IN SPAIN, del Ministerio de Economía y Competitividad i pel Fondo Europeo de Desarrollo Regional (FEDER).

Contacte

Adreça: Avda. Corts Catalanes, 5-7, Nau 3 (Parc Empresarial Trade Center. 08173 Sant Cugat del Vallčs)

Telčfon: 93 592 90 48

E-mail: es@odournet.com

Web: http://www.odournet.com/es/bienvenido/