Henkel

Descripció

Henkel és una empresa alemanya manufacturera de productes químics comercials i industrials amb seu a Düsseldorf. Opera a tot el món amb marques i tecnologies líders en tres àrees de negoci: Detergents i Cura de la Llar, Cosmètica i Tecnologies Adhesives.

El 2010 Henkel va instal·lar el Laboratori d'R+D+I i Tecnologies Avançades al Parc de Recerca UAB. El Laboratori és un centre de recerca de la companyia dedicat al desenvolupament de materials avançats per a adhesius i tractaments per a superfícies. Ocupa un espai de 240 metres quadrats a l'Edifici Eureka i està configurat com una instal·lació multidisciplinària que fa recerca en els àmbits de la química, ciències de materials i el desenvolupament i test de nous adhesius.

Els nous conceptes i materials en què investiga Henkel permeten crear productes adhesius amb un alt valor afegit, capaços d'adaptar-se a les necessitats futures del client i de la societat. Aquests productes estan destinats a un ampli ventall de sectors, com l'electrònica, la indústria de l'automoció, la indústria general i el mercat del bricolatge.

Contacte

Adreça: Edifici Eureka · Parc de Recerca UAB (Campus UAB · 08193 Bellaterra)

Telčfon: 93 586 35 30

Web: http://www.henkel.es/index.htm