Afferent Technologies

Descripció

Afferent Technologies innova en l'àmbit de la instrumentació per la neurofisiologia clínica. En particular, desenvolupa una nova tecnologia d'amplificadors i estimuladors multicanal per la mesura i estimulació d'activitat en el sistema nerviós central, nervis perifèrics i múscul.

Pel que fa al hardware dels seus sistemes electrofisiològics, Afferent dissenya l'electrònica (principalment front-ends d'amplificació i estimulació multicanal i els subsistemes d'acondicionament i adquisició del senyal) i porta a terme el prototipat i producció dels mòduls electrònics així com de les estructures físiques de protecció de l'electrònica i elements que faciliten la seva usabilitat per part dels professionals clínics. Innova també pel que fa al software que implementa la visualització i processat en temps real o bé off-line de les dades multicanal.

Complementant els seus sistemes, l'empresa desenvolupa nous elèctrodes en diverses configuracions amb l'objectiu de maximitzar l'estabilitat mecànica, la facilitat de posicionament i la relació senyal-soroll.

Contacte

Responsable: Enric Claverol

Adreça: Edifici Eureka · Parc de Recerca UAB (Campus UAB · 08193 Bellaterra)

E-mail: info@afferent-technologies.com

Web: http://www.afferent-technologies.com/