AB-Biotics

Descripció

AB-BIOTICS es va fundar el 2004 com a spin-off de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) per Miquel Àngel Bonachera i Sergi Audivert, ara consellers executius i membres del consell de direcció de la companyia.

Actualment és una empresa biotecnològica líder, amb vocació internacional, i divideix les seves activitats en dues grans àrees de negoci (probiòtics i medicina de precisió) basades en la investigació, el desenvolupament, la protecció intel·lectual i la distribució de solucions biotecnològiques exclusives mitjançant un model de negoci business to business (B2B). Els principals socis de AB-BIOTICS són empreses de la indústria farmacèutica, de suplements dietètics i d’aliments funcionals que distibueixen els seus productes mundialment.

Activitat

Els esforços de la companyia es centren en aquests dos camps:
  • Probiòtics: llicència de soques probiòtiques pròpies i patentades. Aquestes soques presenten mecanismes d’acció específics que són validats a través d’estudis clínics.
  • Medicina de precisió: A través de Neurofarmagen, test farmacogenètic que facilita l’elecció del fàrmac més adequat per part del psiquiatra, millorant l’eficàcia terappèutica i minimitzant els efectes adversos.

Contacte

Adreça: Esade Creapolis (Av. de la Torre Blanca, 57 · 08172 Sant Cugat del Vallčs)

Telčfon: 902 903 844

E-mail: info@ab-biotics.com

Web: http://www.ab-biotics.com/