Smart Automotive Solutions

Descripció

L'empresa Smart Automotive Solutions neix amb l'objectiu de ficar els ulls a dins del cotxe. El seu producte, Drivvisor, és una tecnologia que permet avaluar la qualitat de la conducció i monitorar l'estat del conductor de cara a donar eines d'avís en situacions de risc, com ara fatiga, somnolència o distraccions.

Fins ara, la limitació principal per poder dur a terme solucions com aquesta era el requeriment de la instal·lació d'un hardware amb un cost elevat. Drivvisor proposa una solució per abaratir i facilitar el procés, emprant com a dispositiu de monitoratge el mòbil. Com? Amb una app específica que pot dur a terme l'anàlisi postural i emocional que proposen. I és que aquestes solucions seran altament necessàries en el futur immediat. Tal com expliquen els seus fundadors, hi ha una previsió que els fabricants d'automòbil presentin en sèrie tecnologies de monitorització del conductor a partir del 2021.

L'empresa neix del programa "Vehicle Intel·ligent i Oportunitats de Negoci", organitzat pel Parc de Recerca UAB, el Centre de Visió per Computador i l'Escola d'Enginyeria de la UAB i finançat per Catalunya Emprèn.

Contacte

Responsable: Andrés Cencerrado

Web: http://www.drivvisor.com/