Pure Inspiration

Descripció

Pure Inspiration és una empresa spin-off sorgida de l'Institut d’Investigació en Intel·ligència Artificial (IIIA-CSIC), ubicat al Campus de la UAB.

Avui dia és gairebé inimaginable pensar en la indústria de la música sense tenir en compte la seva dimensió a la xarxa. Existeixen infinites xarxes de recomanació musical així com plataformes des d’on pots escoltar, provar i interactuar amb la música que t’agrada. I si s’aconseguís el mateix impacte dins la indústria de la moda? Aquesta és la idea que va fa néixer l’empresa Pure Inspiration, de la mà dels investigadors Àngela Fàbregues i Carles Sierra, juntament amb l’emprenedor Carlos Mas.

Amb l’objectiu d’optimitzar la comercialització online dels productes de moda i bellesa de les grans marques, els tres emprenedors han creat wwwowww, una la plataforma de social shopping que permet als usuaris interactuar i viure experiències personalitzades en el procés de compra.
 
Des de wwwowww els usuaris poden descobrir, organitzar i compartir els seu estil. Poden seguir persones, publicar els seus looks preferits, fer combinacions de roba de diverses marques, etc. En definitiva, wwwowww és una plataforma que ofereix totes les eines perquè l’usuari pugui “jugar” amb els productes de les seves marques preferides.

Contacte

Telčfon: 650 751 085

E-mail: carlos.mas@wwwowww.mw

Web: https://wwwowww.me/