A A A Contrast +/- Castellano   English
CERCA
Intranet CampusVirtualHome Campus Virtual Facebook Escola Enginyeria Facebook Twitter Escola Enginyeria Twitter You Tube Escola Enginyeria YouTube Facebook Escola Enginyeria LinkedIn
 L'ESCOLA    ESTUDIS    FUTURS ALUMNES    INTERCANVI    INFORMACIÓ ACADÈMICA    RECERCA    EMPRESES  
 Home Escola d'Enginyeria  Empreses  Menu principal 

Empreses

Modalitats d'interacció de l'empresa amb l'Escola

L'Escola d'Enginyeria té una forta relació amb l'empresa, fruit del seu compromís per a no quedar tancada en una bombolla acadèmica i de recerca a la Universitat. Fem nostres els reptes que ens proposa l'empresa per a resoldre problemes concrets, ja que són un reflex de les necessitats de la nostra societat. Facilitem la innovació a l'empresa compartint la nostra recerca per a que pugui ser aplicada. Promovem l'estada a l'empresa dels nostres estudiants de darrers cursos com la darrera part de la seva formació. L'Escola d'Enginyeria organitza les relacions amb l'empresa en trens grans eixos: Pràctiques d'Estudiants, Treballs de Final de Grau, i Col·laboracions amb grups de recerca.

Pràctiques d'Estudiants

En els nous plans d'estudis, els estudiants poden fer una estada en l'empresa de com a molt 300 hores que és avaluada i els consta en el seu currículum acadèmic. Són les Pràctiques Curriculars. L'estudiant ha de poder compaginar-les amb els seus estudis, i els horaris es defineixen segons les necessitats de l'empresa i la disponibilitat de l'estudiant. El tipus de feina que es desenvolupa ha d'estar molt lligada a les competències associades a la titulació de l'estudiant.
Les pràctiques No Curriculars poden ser més genèriques. No poden superar les 750 hores per curs, i poden servir per estendre les Curriculars.

Més informació


Treballs de Final de Grau

Els estudiants han de realitzar un Treball de Final de Grau en l'últim any dels seus estudis. Les empreses poden proposar treballs i realitzar una direcció tècnica dels mateixos. Els estudiants sempre tenen un tutor acadèmic a l'Escola que els guia al llarg de tot el treball. Aquests treballs són de 300 hores, que quan es fan amb empreses 40 hores corresponen a la feina més acadèmica (redacció dels informes i memòria, reunions amb el tutor, etc.) i 260 al treball tècnic més directe.

Més informació


Col·laboracions amb grups de recerca

Existeixen moltes maneres de col·laborar amb els grups de recerca que van des dels convenis puntuals per a realitzar tasques concretes fins al treball conjunt en projectes d'I+D+I a nivell Nacional o Europeu finançat amb subvencions públiques o bé en forma de préstecs tous.

Més informació
 Empreses col·laboradores  Pràctiques en empresa  Col·laboració amb departaments

 

CONTACTA

Coordinador d'Empreses

Toni Espinosa
Telèfon93 581 49 69
Enviar correu

 

Inici
2019 Universitat Autònoma de Barcelona