Com arribar 
Plānol del Departament
Plānols i accessos al Campus
Transports

Com arribar


El campus central de la UAB està ubicat a Bellaterra, al municipi de Cerdanyola del Vallès, i es troba a una distància d'uns 20 quilòmetres de Barcelona, formant part del sistema integrat de transport públic de la seva àrea metropolitana (zona 2).

El departament de Comunicació Audiovisual i Publicitat I es troba a la Facultat de Ciències de la Comunicació, que s'ubica a l'eix sud del campus.

Es pot accedir:

En cotxe particular

Sortint de Barcelona per l'Avinguda Meridiana, cal seguir la C-58 direcció Terrassa-Manresa fins arribar a la sortida 8. Prendre aquesta sortida i continuar en direcció Lleida-Tarragona que, més endavant, enllaça amb el lateral de l'AP-7. Continuar per l'AP-7 fins la sortida 7 (Universitat Autònoma-Cerdanyola del Vallès).

Un cop fora de l'autopista, en arribar a la primera rotonda, girar a l'esquerra en direcció Facultat de Medicina. Al trobar la segona rotonda, agafar la primera sortida i continuar tot recte, passar una petita rotonda i continuar fins arribar a la següent rotonda on, girant a la dreta, es pot accedir al pàrking de la Facultat de Ciències de la Comunicació.

Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FFGC)

Existeixen dues línies que connecten Barcelona amb el campus de la UAB: la línia S55 Barcelona-Universitat Autònoma i la línia S2 Barcelona-Sabadell. La freqüència aproximada de pas és de 10 minuts tot i que pot variar en funció del moment del dia. El trajecte té una durada d'uns 35 minuts des de Plaça Catalunya.

Per consultar els horaris i les parades es pot accedir al web dels FGC o bé trucar al telèfon d'informació 93 205 15 15.

Un cop s'arriba a la parada d'Universitat Autònoma, baixar les escales i continuar tot recte fins arribar a la plaça principal del campus, la Plaça Cívica, on es troba, a mà dreta, la Biblioteca de Comunicació i Hemeroteca General. Accedir a la biblioteca i pujar fins la quarta planta. L'edifici que trobem al sortir és la Facultat de Ciències de la Comunicació.

RENFE

La línia que connecta Barcelona amb la UAB és la R7 que, degut a les obres de construcció d'un nou intercanviador, té el seu inici i final de recorregut a l'estació de Sant Andreu Arenal. La durada del trajecte és, aproximadament, de 20 minuts i la freqüència de pas es troba al voltant dels 30 minuts.

Per consultar els horaris i les parades es pot accedir al web de rodalies de RENFE o bé trucar al telèfon d'informació 902 320 320.

Un cop s'arriba a la parada de Cerdanyola Universitat es posa a disposició dels viatgers un servei gratuït d'autobusos que connecta amb el campus. Cal prendre la línia 2 (vermella), que és la línia que es dirigeix a la Facultat de Ciències de la Comunicació, i baixar a la segona parada. La facultat es troba tot just al davant, baixant unes escales.

L'horari dels autobusos va coordinat amb el dels trens.

Autobús

La línia A3 de la companyia SARBUS ofereix un servei des de l'estació de Fabra i Puig (Barcelona) fins la UAB cada 30 minuts. La durada del trajecte oscil·la entre els vint i els trenta minuts aproximadament.

Per consultar els horaris i les parades es pot accedir al web de SARBUS o trucar al telèfon d'informació 93 727 92 92.

Taxi

TAXI:També es pot accedir al campus en taxi des de Barcelona o l'aeroport del Prat.

L'import aproximat del trajecte seria d'uns 15€ en el primer cas i d'uns 45€ en el segon.

Butlletí Oficial UAB Informaciķ sobre acords i resolucions de la UAB

 

Reglament del Departament Reglament del Departament

 

Reglament de la Facultat Reglament de la Facultat de Cičncies de la Comunicaciķ

 

Plānols i accessos El mapa del departament i els plānols i accessos al Campus

 

CONTACTA AMB NOSALTRES

Departament de Comunicaciķ Audiovisual i Publicitat
Edifici I. Campus de la UAB. 08193 Bellaterra - Spain - N41ē29.952' - E2ē06.277'
+34 93 581 15 88 / 30 29
Ubicaciķ

d.com.audiovisualarrobauab.cat

 

 

 

 

2019 Universitat Autōnoma de Barcelona