Benvinguda


Foto Text Benvinguda Departament Geologia UAB

Al Departament de Geologia de la Universitat Autònoma de Barcelona formem professionals i investigadors en totes les disciplines de les Ciències de la Terra des del 1971. Dinamisme i renovació constant potencien la nostra raó de ser: oferir una docència i una recerca de qualitat pensant en els estudiants i investigadors en formació. Les característiques del nostre departament ens permeten impulsar un valor fonamental per nosaltres: la proximitat amb l’estudiant. Estem compromesos amb els principis fonamentals del paper de la universitat, difonent el coneixement amb independència, rigor i des del pluralisme. Tot això ho fem integrats en un campus gran, ple d’avantatges de recerca, docents, logístiques i socials.

En l’àmbit de la docència la nostra oferta va més enllà dels estudis de Grau en Geologia, ja que la nostra tasca formativa inclou diversos postgraus propis i en col·laboració amb altres departaments o universitats (màsters sobre Geologia, Paleontologia, Ciències dels Materials i Ciències de l’Educació, etc.). També oferim altres cursos que van des de la divulgació fins a la més especialitzada actualització. Volem seguir sent una centre que es distingeixi pel caràcter aplicat dels seus estudis. Així doncs, donem molta importància al treball de camp que es realitza en forma de sortides, campaments, etc.

En l’àmbit de la recerca, al Departament de Geologia de la UAB, treballem en diverses línies d’investigació i projectes punters. Ho fem en interacció amb altres centres de recerca i universitats de tot el món. Aquesta recerca abraça camps com la geologia ambiental, els recursos naturals (aigua, petroli i altres recursos minerals), la dinàmica de la Terra, la paleontologia, la ciència de materials, etc. Una investigació en continuada actualització i a la recerca de nous conceptes en geologia és indispensable en la adaptació i interacció amb el món laboral. Aquesta recerca de qualitat també va orientada a la formació d’investigadors en el camp de la Geologia a partir de les beques i contractes propis del departament o externs.

Esperem que en aquest lloc web trobeu tota la informació que desitjàveu i si ho creieu necessari, no dubteu a contactar amb nosaltres.
Benvinguts al Departament de Geologia!


Direcció del Departament

 

 

 

 

2024 Universitat Autònoma de Barcelona