El Departament de Pedagogia Aplicada


Memoria2019El Departament de Pedagogia Aplicada està constituït per dues unitats departamentals relacionades amb les àrees de coneixement: Didàctica i Organització Escolar i Mètodes d'Investigació i Diagnòstic en Educació. Imparteix docència majoritària a la Facultat de Ciències de l'Educació en els títols de grau i postgrau. També imparteix docència a la Facultat de Lletres (Estudis d'Humanitats), a la de Psicologia (Estudis de Logopèdia) i a la de Dret (Estudis de Criminologia) així com assignatures campus. Participa en la docència i recerca de diversos màsters: els dirigits per la pròpia Facultat i d'altres en col·laboració amb altres departaments de la UAB.

Les principals línies de recerca estan relacionades amb els camps de la formació ocupacional, la formació del professorat, l'alumnat de l'educació obligatòria en risc acadèmic, l'organització educativa, el desenvolupament de les organitzacions educatives, la gestió del canvi a les universitats i organitzacions de formació, l'orientació escolar, l'educació i seguretat viàries, la informàtica i la multimèdia aplicades a l'educació i l'avaluació institucional i d'equips docents.

Compta amb nombrosos convenis amb institucions educatives i empreses en general i realitza nombroses accions de transferència de coneixement. Compta també amb projectes competitius a nivell de la Comunitat catalana, nacionals, europeus i internacionals. Rep demandes d'estades de professorat visitant a nivell internacional i nacional.

CONTACTA AMB NOSALTRES

Departament de Pegagogia Aplicada
Edifici G6 porta 242
Pl. del Coneixement
Campus de la UAB
08193 Bellaterra (Cerdanyola del Vallès)
d.ped.aplicada@uab.cat
TEL +34 93 581 1620
      +34 93 581 3117

Ubicació

 

 

 

 

2022 Universitat Autònoma de Barcelona