Vés al contingut principal

Curs d'especialització en Entrenament i Benestar 360º

Curs en Entrenament Personal i Benestar 360

L’Institut promou en col·laboració amb Escola Vitae un curs d’especialització en entrenament personal i benestar 360º. 

El sector de l’entrenament personal i el fitness està experimentant una transformació laboral accelerada. Conèixer els pilars d’aquest nou escenari, és essencial per fer front als reptes del sector: l’entrenament saludable, la innovació, la digitalització i les competències interpersonals.

El sector de l’esport, és un mercat que requereix d’una alta formació acadèmica per obtenir un lloc de feina. El 70% dels treballadors en el sector de l’esport tenen formació superior. Però en l’àmbit del Condicionament Físic (gestió, entrenament, manteniment i salut), aquest % baixa entre un 18% i 30%.

Complementa la teva formació com a entrenador personal amb nosaltres

 

OBJECTIUS

El Curs d’Especialització en Entrenament Personal i Benestar 360º, té com a objectius:

  • Formar especialistes amb un alt grau de rigor acadèmic, professional i científic en les competències pertinents per planificar, executar i gestionar propostes d’entrenament saludable per a la ciutadania.
  • Dotar als professionals del sector del fitness amb una visió integrada de l’entrenament i la gestió, i de com interaccionen entre ells per tal d’assolir una formació de 360º i resoldre així situacions complexes.
  • Aprofundir en l’entrenament i la gestió des de la innovació, la transformació digital i les competències personals, amb la finalitat de preparar l’alumnat per als reptes actuals i de futur.


PROGRAMA 

Al llarg del curs d’especialització trobarem diferents blocs de continguts:

Entrenament: Es tracten els continguts que es relacionen directament amb la pràctica i la planificació de l'exercici físic amb la finalitat de saber crear programes i exercicis que millorin la condició física individual.

Salut: S'estudien els elements principals i necessaris que ha de conèixer el professional de l'entrenament personal per dur a terme una activitat física perdurable i saludable a nivell físic i mental. 

Gestió: Es treballa directament amb les eines més específiques i adequades, de l'àrea de la gestió esportiva, que hem de saber utilitzar per poder dirigir i controlar un negoci propi i/o aliè.

Innovacio: Es vivencien continguts del present i el futur, com són la tecnologia i les habilitats socials des d'un punt de vista clau per destacar dins del món de l'entrenament personal i el fitness.
 

SORTIDES PROFESSIONALS

  • Entrenador/a personal expert en la millora de la condició física saludable
  • Emprenedor/a de serveis i productes de l’entrenament personal
  • Director/a de programes i serveis de fitness en entrenament personal
  • Promotor/a i/o coordinador/a d’esdeveniments d’activitats de condicionament físic
  • Desenvolupador de programes per a col·lectius específics
  • Director/a i/o instructor/a de condicionament físic en sales d'entrenament polivalent i/o per a grups amb i sense suport musical
  • Direcció tècnica de serveis del sector del condicionament físic

Informació complementària