Preinscripció, admissió i matrícula de 1r curs


Abans de començar la vostra preinscripció haureu de revisar acuradament la informació pel que fa als requisits d'accés, direcció de tesi, tutoria de tesi, activitats formatives, règim de dedicació i preinscripció, admissió i matrícula de 1r curs.Preinscripció on-line

Aquest programa de doctorat estableix, per al curs 2023-2024, els períodes de preinscripció següents:

  • Des del 8 de maig fins el 29 de maig
    • RESOLUCIÓ màxima per part de l’Escola de Doctorat: 30 de juny
  • Des del 18 de setembre fins el 27 d'octubre
    • RESOLUCIÓ màxima per part de l’Escola de Doctorat: 15 de desembre

Per consultar com tramitar la teva preinscripció pots clicar aquí.

Els candidats que ja van iniciar la seva preinscripció i el seu estat es d’incomplert hauran de modificar la seva preinscripció. Arran de l'atac informàtic que va patir la UAB el passat 11 d'octubre de l'any 2021, s'ha implementat una autenticació de doble factor per poder accedir al correu i aplicatius UAB. Per això per poder modificar la seva preinscripció el candidat haurà canviar la paraula de pas associada al seu NIU. Les instruccions estan totes publicades a la pàgina web de la UAB: https://oim.uab.es/opwd/niu?lang=ca

Si teniu problemes durant el procés us podeu adreçar a ed.intranet@uab.cat.

Important: Si tant vosaltres com els vostres directors i tutor disposeu de certificat digital per signar documents, us recomanem que els documents que adjunteu els signeu amb els vostres certificats digitals. Si els certificats digitals utilitzats són vàlids, no haureu d'aportar posteriorment els documents amb les signatures originals. Us informem que el certificat digital del Col·legi de Metges és vàlid per aquesta gestió.

Assegurar-vos de fer el seguiment de l'estat de la teva petició. Si l'estat de la sol·licitud és incompleta, rebràs un missatge des de l'aplicació de la preinscripció amb les incidències que hauràs d'esmenar com a molt tard en 10 dies hàbils després d'haver gravat la teva petició.

En el cas que no puguis fer les esmenes, perquè el programa de preinscripció no t'ho deixi fer, envia'ns un e-mail a doctorat.medicina@uab.cat.

En cas que no facis les esmenes, la sol·licitud serà denegada.


Admissió

L'Escola de Doctorat us enviarà un correu de resolució d'admissió on us comunicarà que ja podeu realitzar la vostra matrícula.

Una vegada rebuda la vostra resolució d'admissió haureu de fer arribar a l'Escola de Doctorat per correu postal la documentació imprescindible per fer la matrícula. Podeu consultar aquest tràmit aquí.


Passos a seguir després de l'admissió

En el termini màxim de tres mesos a partir de l'admissió al programa de doctorat, haureu de lliurar al Departament de Medicina els següents documents originals dins d'un sobre tancat:

1. Projecte d'investigació

2. Pla de recerca

3. Document de compromís

4. Annex al document de compromís

5. Annex al codi de bones pràctiques

6. Fitxa d'alta de director extern

Aquests documents es poden lliurar al Departament de Medicina, situat al recinte hospitalari de l'Hospital Universitari de la Vall d'Hebron, mitjançant correu intern des de les unitats docents dels hospitals universitaris UAB, correu postal (certificat), missatgeria o presencialment deixant la documentació en el departament, si està obert, o a la unitat docent de Vall d'Hebron.

La nostra adreça:

Departament de Medicina, Despatx WS/216, 2ª planta o Secretaria acadèmica, 1ª planta
Pavelló Docent, Unitat Docent de Vall d'Hebron Passeig de la Vall d'Hebron, 119-129
08035 · Barcelona · Espanya

Donada la situació excepcional provocada per l'epidèmia de coronavirus Covid-19, que fa que la presencialitat en el Departament de Medicina o en la unitat docent de la Vall d'Hebron no estigui garantida, abans d'enviar la vostra documentació confirmeu el seu horari d'atenció al públic.

En el cas que aquests documents originals no es lliurin per causes subjectes a la situació excepcional provocada per l'epidèmia de coronavirus Covid-19, l'entrega de la documentació es postergarà fins a la normalització de la situació.

L'admissió definitiva està condicionada a la recepció, verificació i validesa de tota la documentació original presentada. En el cas que aquests documents originals no es lliurin en el temps establert per causes imputables al doctorand no és podrà passar el seguiment ni tenir continuïtat en el programa de doctorat.

Recorda que aquesta és una informació provisional i que pot ser que tingui algun canvi posterior.

 

Matrícula

Les dades que necessitareu per realitzar l'automatrícula seran les mateixes que per la preinscripció, el vostre NIU i paraula de pas. Aquestes dades les podeu recuperar mitjançant la pàgina de gestió de paraules de pas a Sia.uab.cat i des de les unitats docents de Medicina que estan ubicades als hospitals universitaris de la UAB.

Podeu accedir a l'aplicació d'automatrícula clicant aquí.

Per consultar el tutorial de l'Escola de Doctorat per fer l'automatrícula clica aquí.

Per obtenir més informació de com fer l'automatrícula consulta aquí.

L'assignatura que matricules s'anomena 'Seguiment' i té el codi 69501 Seguiment primer any.

És important que abans de gravar la vostra matrícula reviseu l'import.

Si teniu cap incidència en el moment de fer la vostra matrícula, haureu de trucar al telèfon de suport a l'automatrícula, que és el +34 93 581 38 36.

Recorda que disposes d'un mes per formalitzar la teva matrícula des de la data d'admissió.

Recorda que aquesta es una informació provisional i que potser que tingui algun canvi posterior.Passos a seguir després de la Matrícula

El doctorand durant el primer curs durà a terme les seves activitats formatives obligatòries i les reunions periòdiques amb els seus directors. Pots consultar l'apartat 'Cronograma 1er curs', 'Activitats formatives' i 'Direcció de tesi' a la nostra pàgina web.
Documents
 

Sol·licitud d'aprovació del pla de recerca
Línies de recerca Departament de Medicina
Tutors del Programa de Doctorat en Medicina
Model de fitxa de projecte de recerca
Certificat 2 anys avaluació positiva (ECS)
Model de fitxa d'alta director extern UAB
Document de compromís
Annex document de compromís
Fitxa de publicacions i projectes
Tutorial per consultar l'ISI Web of Knowledge
Codi de Bones Pràctiques de l'Escola de Doctorat
Annex al Codi de Bones Pràctiques
Escola de Postgrau L'oferta de postgrau de la UAB

 

Tesis en Xarxa Tesis en Xarxa

 

Manual d'acollida UAB Manual d'acollida UAB 2012

 

CONTACTA AMB NOSALTRES

Departament de Medicina
Facultat de Medicina - Unitat Docent Vall d'Hebron

Tel. 93 428 56 21 - Fax 93 428 32 64

d.medicina@uab.cat
doctorat.medicina@uab.cat

Per realitzar tràmits presencialment, cal demanar cita prèvia:

Cita prèvia


 

 

 

 

2023 Universitat Autònoma de Barcelona