Data màxima de finalització de la tesi


En aquest enllaç, a l'opció de 'Pla de Recerca i activitats de doctorands', pots consultar les dades registrades de la teva tesi doctoral i veure la data màxima de finalització de la tesi doctoral, que compta des de la data d'admissió, a la capçalera de la pàgina.

Data mínima de dipòsit                                                           01/11/2016

Data màxima de dipòsit                                                          01/11/2019

 

En el cas que no hagis exhaurit el teu règim de permanència, podràs ampliar la teva data màxima de finalització de la tesi sol·licitant una pròrroga. Consulta la informació als apartats de 'Modificació règim de dedicació' i 'Pròrroga' de la nostra web.

Però si ja estàs gaudint del període corresponent a la pròrroga excepcional, aquest període és improrrogable i, si no disposites la teva tesi abans de la data màxima de finalització de la tesi que apareix en el teu expedient, no podràs continuar en el programa de doctorat.

La data màxima de dipòsit de la tesi coincideix amb la data màxima de finalització de la tesi doctoral que s'indica al teu expedient online. Es per això que la data màxima de finalització de la tesi que consta al teu expedient és la data en què la teva sol·licitud de dipòsit de tesi online ha d'estar validada pel coordinador del teu programa de doctorat (estat ED). Per tant, vol dir que el coordinador del nostre programa de doctorat ha de poder, com a molt tard, validar la teva sol·licitud de dipòsit de tesi online el dia abans de la teva data màxima de finalització de la tesi.

El nostre programa de doctorat ha establert de forma general unes dates per garantir la validació del nostre coordinador del dipòsit online i unes consideracions específiques, per garantir la tramitació del dipòsit online abans de la finalització del curs a 30 de setembre. Consulta la informació a l'apartat de 'Dipòsit online' de la nostra pàgina web.

Escola de Postgrau L'oferta de postgrau de la UAB

 

Tesis en Xarxa Tesis en Xarxa

 

Manual d'acollida UAB Manual d'acollida UAB 2012

 

CONTACTA AMB NOSALTRES

Departament de Medicina
Facultat de Medicina - Unitat Docent Vall d'Hebron

Tel. 93 428 56 21 - Fax 93 428 32 64

d.medicina@uab.cat
doctorat.medicina@uab.cat

Per realitzar tràmits presencialment, cal demanar cita prèvia:

Cita prèvia


 

 

 

 

2022 Universitat Autònoma de Barcelona