Docència de postgrau


El professorat del Departament a més de cobrir una docència força heterogènia en les diferents titulacions de grau de la Facultat de Ciències de l'Educació (Mestre en educació infantil i primària, Pedagogia i Educació Social), és important destacar la presència en cursos de tercer cicle, com és el cas de Màsters i Doctorat. La riquesa docent també es fa palesa en la tasca investigadora, on es configuren diversos grups de recerca centrats en especialitzacions diverses entre les quals podem anomenar: teoria de l'educació; història de l'educació; sociologia de l'educació; filosofia de l'educació; antropologia de l'educació, biologia de l'educació, educació comparada; pedagogia social; pedagogia laboral, educació de persones adultes,....
 
Amb la implantació dels nous plans d'estudis i l'adaptació de les matèries i metodologies a l'espai europeu (ECTs), s'ha produït un canvi que ens porta a implementar processos de major interdisciplinarietat i en conseqüència a un treball més interdepartamental, superant així fronteres d'àrees de coneixement.
 

El Departament així doncs, organitza i participa en diferentes activitats formatives de tercer cicle, que es mostren a continuació:
 
  • Màster Oficial de Recerca en Educació en el conjunt de la Facultat de Ciències de l’Educació, coordinant l’especialitat Desigualtats, Investigació i Acció Educativa. Aquí, més informació.
  • Màster Oficial de Formació de Persones Adultes, tractant-se d’un màster interuniversitari coorganitzat amb la Universitat de Barcelona. Aquí, més informació.
  • Màster Oficial de Psicopedagogia. Aquí, més informació.
  • Màster Oficial de Secundària, en el conjunt de la Facultat de Ciències de l’Educació. Aquí, més informació.
  • Doctorat en Educació en el conjunt de la Facultat de Ciències de l’Educació. Aquí, més informació.
Escola de Postgrau Informa't de tota l'oferta de postgrau de la UAB

 

Biblioteques de la UAB Web de les Biblioteques de la UAB

 

Tesis en xarxa Les tesis doctorals de les universitats catalanes

 

CONTACTA AMB NOSALTRES

Departament de Teories de l'Educació i Pedagogia Social

Edifici G6
Campus de la UAB
08193 Bellaterra
(Cerdanyola del Vallès)

Tel: +34.93.581.14.19
Fax:+34.93.581.14.19

d.teories.educacio@uab.cat


 

 

 

 

2022 Universitat Autònoma de Barcelona