FAS > Discapacitat > Projectes > Descripció > Espai debat de la inserció laboral a la gestió de la diversitat

Espai debat "De la inserció laboral a la gestió de la diversitat. Un nou paradigma on la discapacitat esdevé una oportunitat empresarial". Barcelona, 7 de juny de 2011.

Durant els darrers anys s'ha desenvolupat un marc legal de referència i polítiques d'acció positiva per afavorir la inserció al món laboral de les persones amb discapacitat al mercat laboral. Tot i això, aquesta inserció és encara un repte per algunes empreses. Però, per què és tan difícil assolir la inserció laboral de les persones amb discapacitat? Una resposta a aquesta pregunta podria ser que l'èmfasi en el disseny i implementació d'aquestes polítiques no ha tingut en compte ni les empreses ni els models actuals de producció i només s'han centrat en afavorir la inserció de les persones amb discapacitat a través de mesures econòmiques, com bonificacions i subvencions. I, és aquest un model d'inserció vàlid?

Per debatre sobre aquestes i altres qüestions la Fundació Autònoma Solidària, amb el suport del Consell Social de la UAB i en col·laboració amb la Fundació Seeliger y Conde, ha organitzat un espai de treball obert als diferents agents implicats en la inserció laboral de persones amb discapacitat.

En aquest espai es vol analitzar les oportunitats i els reptes de la implementació d'un nou model d'inserció a l'empresa, basat en la gestió de la diversitat i, treballar conjuntament sobre propostes concretes que donin resposta a les necessitats dels diferents actors: les persones amb discapacitat, les Universitats, l'Administració Pública i l'empresa. També es pretén oferir eines i informació sobre nous models de gestió de la integració de persones amb discapacitat a les seves estructures empresarials i com incorporar la diversitat com un valor estratègic corporatiu.

Es durà a terme el 7 de juny (de 15,30h a 18h) a la Casa de la Convalescència de la UAB (Barcelona). Preguem confirmació d'assistència a: fas.piune@uab.cat / 935812819. Veure el programa complet:
 

© 2018 Fundació Autònoma Solidària - Tots els drets reservats