FAS > Discapacitat > Futurs estudiants > Nou accés

El pas a la universitat és una decisió importat. Si ets un estudiant amb discapacitat, podem ajudar-te i orientar-te en la teva decisió d’estudiar a la universitat.

Abans d’inscriure’t

Si estàs considerant venir a estudiar a la Universitat Autònoma de Barcelona i tens alguna discapacitat, t’invitem a visitar-nos al PIUNE per explicar-te tots els serveis que hi ha a la teva disposició a la universitat perquè puguis estudiar amb igualtat d’oportunitats. Pots fer-ho aprofitant les jornades de portes obertes de la universitat. És important que ens informis prèviament de la teva visita.
També et podem ajudar a posar-te en contacte amb els tutors de les diferents titulacions si necessitessis assessorament sobre els estudis i les sortides professionals futures.

Des de l’acceptació a l’inici del curs

Durant el període que transcorre entre la notificació de la teva acceptació a la universitat i l’inici del curs, és molt important que t’adrecis al PIUNE per poder anticipar-nos en identificar les necessitats que puguis tenir. Minimitzarem així les dificultats que puguin sorgir després de la teva arribada a la universitat.
Per facilitar-te una transició als estudis universitaris òptima, ens pot ajudar conèixer quines han estat les principals adaptacions i el suport que has rebut durant els teus estudis previs. Per aquesta raó et podem preguntar si ens dones el teu consentiment per posar-nos en contacte amb el teu centre de secundària i amb els teus tutors.

Assessorament a pares i professor de secundària

Facilitem informació i assessorament a pares i professors de secundària sobre les adaptacions i serveis existents a la universitat orientats a atendre les necessitats específiques derivades d’una discapacitat.

-Descarrega't el díptic informatiu del PIUNE.

© 2020 Fundació Autònoma Solidària - Tots els drets reservats