FAS > Discapacitat > Estudiants > Com accedir als serveis

El PIUNE et pot donar suport mentre estiguis estudiant a la Universitat Autònoma de Barcelona. Volem ajudar-te a identificar les adaptacions i recursos més adequats a les teves necessitats individuals.

Si requereixes d’adaptacions o de suport per accedir als teus estudis, has de sol·licitar els serveis del PIUNE per identificar quines són les teves necessitats individuals i poder dissenyar i coordinar amb tu –i amb els teus tutors o professors en cas que fos necessari— les adaptacions, recursos i serveis més raonables i adequats. La universitat no té cap obligació de reconèixer que un estudiant té una discapacitat fins que l’estudiant s’ha posat en contacte amb el PIUNE i ha establert que requereix de determinades adaptacions i serveis.

Necessitem que ens presentis informació oficial actual sobre la teva discapacitat, que emplenis el full d’inscripció i que concertis una entrevista amb nosaltres el més aviat possible. És important també que et posis en contacte amb el tutor dels estudiants amb discapacitat de la teva facultat.

Confidencialitat...

 - No ens posarem en contacte amb la teva facultat o amb els teus professors en nom teu sense el teu consentiment.
- Demanarem el teu consentiment per permetre’ns donar informació sobre les teves necessitats d’adaptacions i suport al professorat i al personal d’administració i serveis de la UAB perquè aquestes puguin ser realitzades.
- No proporcionarem cap informació sobre la naturalesa o el contingut dels teus contactes amb nosaltres a ningú que no formi part del servei sense el teu consentiment, excepte si hi ha un perill greu i imminent per a tu o per a alguna altra persona, o si estem obligats per llei a fer-ho.
- Tampoc proporcionarem informació a terceres parts que ens la sol·licitin sense el teu consentiment
- Processem tota la informació personal i sensible d’acord a la Llei de Protecció de Dades.
- Prenem totes les mesures raonables per salvaguardar la seguretat de la informació sobre tu sigui en paper o en format electrònic
- Cap persona externa al servei té accés a la informació

© 2019 Fundació Autònoma Solidària - Tots els drets reservats