Discapacitat i NEE

MeetUp Inclusió

MeetUp Inclusió

El MeetUp Inclusió és un espai on compartir experiències, dubtes i estratègies per facilitar la vida universitària, tant a nivell acadèmic com social al Campus de la Universitat Autònoma de Barcelona, d’alumnat universitari amb Trastorn de l’Espectre Autista (TEA).

Es tracta d’un programa innovador d'orientació psico-emocional, els principis teòrics del qual sorgeixen en un taller d’UNIDISCAT al 2015 amb una ponència sobre “Suport a estudiants amb Síndrome d’Asperger” a la Universitat d’Oslo. Dos anys més tard, es va  engegar a la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) en col·laboració amb l’Associació Asperger de Catalunya. I, des de l’any 2022, el  Servei per la Inclusió de la UAB, PIUNE, l’ha començat a dur a terme a l’Autònoma.

El funcionament del programa consisteix en trobades mensuals o bimensuals de dues hores. S’organitzen en col·laboració amb l’Associació Asperger Catalunya, el personal tècnic del PIUNE i, en algunes sessions, professorat de la UAB. En les sessions es treballen tècniques d’estudi, preparació d’exàmens, del TFG i de les presentacions orals i altres qüestions com les relacions o  la facilitació d’eines pel benestar.

Calendari del curs 2023-2024 i sol·licitud d’assistència:

Divendres, de 12h a 14h, a l’Aula 2 (número de porta B1/-123), de la Facultat de Polítiques i de Sociologia.

Per a aquelles persones que vulguin, s’ofereix la possibilitat de disposar d’un espai de socialització i dinar en grup de 14h a 14:30h. 

Sessió Data Tema

1

27 d'octubre

Inici MeetUp i ens coneixem

2 10 de novembre

Planificació i organització

3

24 de novembre

Preparació d'exàmens

4

19 de gener

Habilitats socials i treballs en grup

5

16 de febrer

Ansietat acadèmica i social

6

1 de març

Tècniques de relaxació

7

15 de març

Anàlisis personal del rendiment

8

12 d’abril

Tipus de relacions dins de la universitat

9

26 d’abril

Preparació TFG i presentació oral

10

10 de maig

I després del Grau? Màster o món laboral?

11

7 de juny

Cloenda: Valoració MeetUp 2023-2024 i noves idees

 

Si hi vols participar, has d’omplir aquest formulari amb les teves dades d’identificació i contacte. Un cop ho hagis fet, ja t’hauràs inscrit i podràs participar al MeetUp. Si tens algun dubte, pots contactar-nos via WhatsApp: 649 179 815.