Sortida de camp del Postgrau en Ecoturisme i Guia de Natura

sortida postgrau ecoturisme
Els estudiants van realitzar una sortida al Delta de l'Ebre, els dies 11 i 12 d'abril, on van poder veure en acció guies ornitològics, de muntanya, etcnogràfics, etc. L'objectiu era veure les diferents professionals sobre el terreny, abans de l'inici del període de pràctiques.

19/04/2018

Els passats 11 i 12 d'abril, els alumnes del Postgrau en Ecoturisme i Guia de Natura van realitzar una sortida de treball de camp a les comarques del sud de Catalunya, centrant-se principalment en el delta de l'Ebre.

Durant els dos dies, els alumnes van poder presenciar diversos guies de natura en acció, així com participar en les seves activitats de guiatge i interpretació del patrimoni. La iniciativa va permetre la interacció entre els estudiants i els guies, a mode de masterclass sobre el terreny.

Els estudiants van poder veure guies ornitològics, guies de muntanya, guies de natura en medi subaquàtic i en medi aquàtic fluvial, i guies etnogràfics, entre d'altres.

La sortida de dos dies va ser el punt i final de les sessions presencials de la tercera edició d’aquest Postgrau. A partir d'ara, els alumnes acabaran aquesta darrera etapa formativa del curs amb unes pràctiques professionals en empreses i institucions del sector.