XV Jornada institucional en commemoració del 8M a la UAB

8M 2020

El proper 5 de març se celebrarà la XV Jornada institucional a la UAB en commemoració del Dia Internacional de les Dones Treballadores. L’acte inclourà el reconeixement a la Dra. Laura Duarte Campderrós, responsable tècnica de l'Observatori per a la Igualtat de la UAB, i la celebració dels 15 anys de l’Observatori.

20/02/2020

El dijous 5 de març se celebrarà a la UAB la XV Jornada institucional en commemoració del 8M, el Dia Internacional de les Dones Treballadores. L’acte serà a les 11:30h a la sala d’actes del Rectorat, i constarà del reconeixement de la Doctora Laura Duarte Campderrós, responsable tècnica de l'Observatori per a la Igualtat de la UAB, i la celebració dels 15 anys de l’Observatori.

La inauguració de la jornada serà a càrrec de Margarita Arboix Arzo, rectora de la UAB.  Seguidament es procedirà a la presentació de les línies de treball de l’Observatori, de la mà de Sara Moreno Colom, vicerectora d’Alumnat i d’Ocupabilitat, i Maria Prats Ferret, directora de l’Observatori per a la Igualtat.  

Tot seguit, s’iniciarà l’acte de reconeixement a la Dra. Laura Duarte Campderrós. La presentació de l’homenatjada serà a càrrec de Maribel Ponferrada Arteaga, tècnica en matèria d’igualtat de l’Observatori, i es farà el lliurament del premi després de projectar un vídeo homenatge de la trajectòria personal i professional de l’homenatjada.  

Un cop finalitzat el lliurament del premi i el parlament de l’homenatjada, l’acte comptarà amb una taula rodona composta per María Jesús Izquierdo Benito, Carolina Gala Durán, Montserrat Rifà Valls i Joana Gallego Ayala, antigues directores de l'Observatori per a la Igualtat, i serà moderada per Lluís Ferrer i Caubet, que va impulsar la creació de l'Observatori durant la seva etapa com a rector de la UAB. L’objectiu serà  compartir reflexions sobre la trajectòria col·lectiva de l’Observatori de la UAB des dels seus inicis fins l’actualitat. 

L’acte clourà amb el parlament de Margarita Arboix Arzo, rectora de la UAB.

- CARTELL

 

Notícies relacionades

Conferència Cristina Fallarás

Celebrada la XV Jornada institucional a la UAB en motiu del 8M

El passat dijous 5 de març es va celebrar la XV Jornada institucional en motiu del Dia Internacional de les Dones Treballadores, amb el reconeixement a la Dra. Laura Duarte Campderrós i la celebració dels 15 anys de l’Observatori per a la Igualtat de la UAB.

Totes les notícies