'Visionaris', nou curs d'emprenedoria per desenvolupar un projecte propi i obtenir 3 crèdits ECTS

Visionaris: emprèn avui pel món del demà

Es dirigeix principalment a l'alumnat de la UAB, però està obert a tota la comunitat universitària. A partir de la validació d'un projecte propi, s'hi tractaran competències com la creativitat o el lideratge, metodologies com el design thinking o el lean startup i les fases de la creació d'una empresa. El curs és gratuït i s’impartirà els dilluns i els dimecres d’octubre i novembre, de 13.30 a 15.30 h, a l'espai UABemprèn, a la plaça Cívica. Inscripcions obertes a l'aplicació NEXUS.

01/09/2023

Els projectes que completin la formació gaudiran de la mentoria d'experts de mercat en el seu sector

La UAB inaugurarà, el proper 2 d'octubre, Visionaris, un curs de formació en emprenedoria que ensenyarà a desenvolupar un projecte emprenedor a partir de la validació d'un projecte propi. Sota el lema Emprèn avui pel món del demà, aquesta iniciativa no només vol dotar l'alumnat de la Universitat de competències en emprenedoria, sinó que també vol potenciar la creació, des del Campus, de projectes emprenedors d’impacte que arrelin al territori.

D'aquesta manera, els projectes que completin tota la formació rebran la mentoria d'experts de mercat en el seu propi sector; a més, els tres millors projectes tindran l’oportunitat de gaudir també de la mentoria d'experts per desenvolupar un primer prototip. Amb tot això, el curs inclou una sessió de networking amb persones emprenedores experimentades.

Consulta el programa del curs

Visionaris es dirigeix principalment a l'alumnat de grau i de màster de la UAB que tingui una idea o projecte emprenedor, però està obert a tota la comunitat universitària. Cal destacar que l'alumnat de grau que finalitzi la formació podrà obtenir 3 crèdits ECTS per incorporar al seu expedient acadèmic. Per altra banda, gràcies al suport de l'Ajuntament de Cerdanyola del Vallès, també poden accedir a la formació persones usuàries del seu Servei Municipal de Promoció Econòmica que tinguin un projecte innovador.

El curs, de 26 hores de durada, és gratuït i s'impartirà presencialment els dilluns i els dimecres d'octubre i novembre, a l'espai UABemprèn, a la plaça Cívica (primera planta de l'edifici RR, damunt del bar). L'horari serà de migdia, de 13.30 a 15.30 h, per tal de no interferir amb l'horari lectiu habitual de l'estudiantat de la Universitat.

Inscriu-te al curs a l'aplicació NEXUS

Les persones que encara no disposin d'un perfil a l'aplicació NEXUS poden fer una Alta parcial amb el seu NIU i paraula de pas de la UAB; això els permetrà la inscripció al curs.

Visionaris és una iniciativa de la UAB, impulsada pel Parc de Recerca UAB i el Servei d’Ocupabilitat de la UAB, amb el suport de l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès.