Veterinària de la UAB manté la novena posició mundial en el rànquing de Xangai

Foto facultat veterinaria UAB

La UAB torna a ocupar la novena posició mundial en l’àmbit de la veterinària a l’edició d’enguany de l'Academic Ranking of World Universities (ARWU), el ràquing que elabora la Universitat Jiao Tong de Xangai.

20/07/2018

La qualitat de la docència i la recerca en veterinària a la UAB l’ha situat de nou en la novena posició mundial en l’edició de 2018 del rànquing de Xangai, l’Academic Ranking of World Universities (ARWU) que elabora la Universitat Jiao Tong de la ciutat xinesa. Es tracta d'una de les classificacions d’institucions d’educació superior més prestigioses.
 
La UAB apareix entre les 51 i 75 millors universitats en l’àmbit de les ciències agrícoles; entre la posició 76 i la 100 en geografia, economia i biotecnologia; entre les posicions 101 i 150 en matemàtiques, física, ecologia, oceanografia, nanotecnologia, enginyeria ambiental, biologia humana, farmacologia, sociologia i ciències de l’administració pública; i s'ha classificat entre les posicions 151 i 200 en química, geologia, ciències de l’atmosfera, enginyeria d’instrumentació, enginyeria de materials, tecnologia dels aliments, medicina, tecnologies mèdiques i comunicació.
 
L’Academic Ranking of World Universities (ARWU) es va publicar per primer cop el juny de 2003. ARWU considera sis indicadors objectius per classificar les universitats: el nombre d’estudiants i professors guardonats amb el Premi Nobel o amb la Medalla Fields, el nombre d’articles científics d’alt impacte seleccionat per Thomson Reuters, el nombre d’articles publicats a les revistes Nature i Science, el nombre d’articles indexats al Science Citation IndexExpanded and Social Sciences Citation Index, i el rendiment relatiu de cada universitat.

Més informació:
http://www.shanghairanking.com/Shanghairanking-Subject-Rankings/

 

Notícies relacionades

Totes les notícies